TRUSTe

EIS-TUOTTEIDEN JA -PALVELUIDEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

VIIMEKSI PÄIVITETTY: 19. syyskuuta 2018

EBSCO Information Services Division of EBSCO Industries, Inc. ja sen sovellettavat tytäryhtiöt*, EBSCO Publishing, Inc. ja sen tytäryhtiöt, DynaMed, LLC, ja Yankee Book Peddler, Inc. dba GOBI Library Solutions from EBSCO (yhteisesti "EBSCO Information Services" tai "me" tai "meitä" tai "meidän") kunnioittavat yksityisyyttäsi ja ovat sitoutuneet suojelemaan sitä tämän tietosuojakäytännön noudattamisen kautta.

EBSCO Information Services haluaa, että sinulla on myönteisiä kokemuksia tuotteidemme ja palvelujemme yhteydessä. Haluamme sinun tietävän, että kunnioitamme käyttäjiemme yksityisyyttä ja turvallisuutta. Tavoitteenamme on tarjota sinulle kokemus, joka tuottaa tietoa, resursseja ja palveluja, jotka ovat hyödyllisiä sinulle. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi saatamme kerätä tietoja sinusta. Keskustelemme alla olevista tietojenkeruukäytännöistämme. Tämä tietosuojakäytäntö esittää yksityisyyden periaatteet, joita noudatamme toimintamme mukaisesti.

Tämä tietosuojakäytäntö esittää tietosuojakäytännöt suhteessa tietoihisi, kun käytät ohjelmistoa, mobiilisovelluksia ja muita tuotteita tai palveluita ("Palvelut"). Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä palveluita.

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai tietojen käytännöistä tai jos haluat lähettää tietoja rekisteröidylle käyttöpyynnölle, voit ottaa meihin yhteyttä jollakin seuraavista tavoista:

  1. Webin kautta: Napsauta tässä (tämä hyperlinkki vie myyjämme, OneTrust, Inc:n toimittamaan yksityisyyden hallinta-alustaan).

  2. Postitse: EBSCO Industries, Inc.
    5724 Highway 280 E
    Birmingham, AL 35242, Yhdysvallat
    Attn: Data Privacy Officer, Legal Department


  3. Sähköpostitse osoitteella: privacy@ebsco.com

*Luettelo tietosuojan edustajista, katso tämän tietosuojakäytännön lopussa oleva taulukko.

Mitä tietoja kerätään ja miten niitä käytetään?

[Tietoa lasten alueista tämän käytännön jaksossa H]

A. Mitä tietoja keräämme?

1. Henkilökohtaiset tiedot: tiedot, joiden perusteella sinut tunnistetaan yksilönä tai jotka liittyvät yksilöitävissä oleviin yksilöihin, mukaan lukien: nimi, titteli, syntymäaika, yksilöllinen tunniste (esim. tilinumero), yrityksen nimi, työtehtävä, asiantuntemus, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, luottokorttitiedot, maantieteellinen sijainti, tietyt laitetiedot ja IP-osoite. Jos lähetät henkilökohtaisia tietoja, jotka koskevat muita ihmisiä, meille tai palveluntarjoajillemme palvelujemme yhteydessä, ilmaiset, että sinulla on valtuudet tehdä niin ja antaa meille mahdollisuuden käyttää tietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

2. Ei-henkilökohtaiset tiedot: tiedot, jotka eivät suoraan paljasta henkilöllisyyttäsi tai eivät suoranaisesti liity tunnistettavissa olevaan henkilöön. Tämä saattaa sisältää yksilöllisen tunnisteen (ei liity käyttäjätunnukseen tai IP-osoitteeseen) ja siihen liittyviä Analytics- ja käyttötietoja, joita käytämme palveluidemme käytön seuraamiseen, palveluiden trendien seurantaan, palveluiden hallintaan ja käyttäjien kokemuksen parantamiseen. 

B. Miten keräämme tietoja?

Keräämme ja käytämme henkilökohtaisia tietoja vain silloin, kun sinä vapaaehtoisesti annat ne meille tai kun yhteisöasiakas antaa ne meille siinä tapauksessa, että se todentaa käyttäjien pääsyn palveluillemme, lukuun ottamatta IP-osoitettasi, joka voidaan automaattisesti kaapata palveluidemme käytön yhteydessä.

Rajoitetuissa olosuhteissa keräämme myös rajoitettuja liiketoiminnan yhteystietoja laillisilta kolmansilta osapuolilta. Tämä auttaa meitä päivittämään tai laajentamaan tiedostojamme. Jos annat meille henkilökohtaisia tietoja muista, tai jos muut antavat meille tietojasi, käytämme näitä tietoja vain siihen tiettyyn tarkoitukseen, jota varten ne on toimitettu meille. Esimerkkejä henkilökohtaisista tiedoista, jotka voidaan saada julkisista lähteistä tai ostaa kolmansilta osapuolilta ja yhdessä tietojen kanssa, joita meillä on jo sinusta, voi olla nimi, sähköpostiosoite, tehtävänimike ja yritys/laitosyhteys.

Jotta voisit käyttää joitakin palveluidemme ainutlaatuisia toimintoja, sinun on ensin täytettävä rekisteröintilomake tai annettava sähköpostiosoite, joka vaatii käyttäjän rajoitettujen henkilökohtaisten tietojen paljastamista. Tällainen ilmoittaminen on ehdottoman vapaaehtoista. Lisäksi, jotta voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, sinun on kuitenkin annettava sähköpostiosoite.

Keräämme automaattisesti muita kuin henkilötietoja, jotka syntyvät palveluidemme käytöstä. Käytämme näitä ei-henkilökohtaisia tietoja yhteen kerättyinä. Emme yhdistä näitä ei-henkilökohtaisia tietoja henkilökohtaisiin tietoihin.

Evästeet:  EBSCO ja kolmannen osapuolen kumppanit voivat asettaa evästeen tai muun seuranta- tai tiedonkeruulaitteen, jota käytetään teollisuudessa käyttäjän tietokoneen selaintiedostoissa. Eväste on käyttäjän kiintolevylle tallennettu tieto, joka sisältää tietoja käyttäjästä.  Käytämme evästeitä kerätäksemme tietoja palveluidemme käytöstä, jonka avulla voimme seurata ja kohdistaa käyttäjiemme mielenkiinnon kohteita.  Tämän tiedon avulla voimme vain parantaa käyttäjän kokemusta palveluistamme.  Käytämme myös kolmansien osapuolien evästeitä Analytics-tarkoituksiin.  Kolmannen osapuolen evästeet ovat kolmannen osapuolen tietosuojakäytännön kattamat.

Käyttäjät voivat asettaa selaimensa tai kolmannen osapuolen ohjelmiston hylkäämään evästeet. Keinoja, joilla voit kieltäytyä evästeiden käytöstä selaimen säätimillä vaihtelevat selaimesta selaimeen, joten suosittelemme, että katsot selaimen Ohje-valikosta lisätietoja. Jos käyttäjä hylkää evästeet tai tiettyjen evästeiden käytön, käyttäjä ei ehkä voi käyttää kaikkia palveluidemme osia. Jotkut kolmannen osapuolen sivustot, joihin tarjoamme linkkejä, voivat myös käyttää evästeitä. Me emme voi kontrolloida näitä linkitettyjä sivustoja tai niihin pääsyä tai kontrolloida evästeitä tai muuta linkitettyjen sivustojen käyttämää tekniikkaa.

Seuraavassa on luettelo evästeistä, joita voidaan käyttää joissakin tai kaikissa palveluissa:

Tyyppi

Tarkoitus

Olennaiset

Käytämme näitä ehdottoman välttämättömiä evästeitä tarjotaksemme palveluita palvelujemme kautta ja käyttämällä joitakin sen ominaisuuksista.

Asetukset

Käytämme näitä evästeitä muistamaan asetuksesi ja mieltymyksesi.

Turva

Käytämme näitä evästeitä käyttäjien todentamiseen ja tietoturvariskien tunnistamiseen ja ehkäisemiseen.

Suoritus

Käytämme näitä evästeitä kerätäksemme tietoja siitä, miten käytät palveluitamme ja avuksi parantamaan niitä.

Lisäksi osa palveluistamme käyttää kolmansien osapuolien tarjoamia evästeitä parantaakseen suoritustamme tai palveluitamme tai tarjoamaan käyttäjillemme merkityksellisempää sisältöä: Esimerkkejä evästeistä, joita käytämme palveluissamme, ovat seuraavat:

Tuote

Tyyppi ja nimi

Tarkoitus

Accel-5.com, Flipster App (mobiili), EBSCONET.com, DynaMed, DynaMed Plus

Analytics-eväste Google Analyticsista

Kolmannen osapuolen eväste, jonka on toimittanut Google, Inc., joka kerää yhteenlaskettuja tilastollisia tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoa (eli mitä sivuja käyttäjät käyttävät, kuinka kauan he ovat sivuilla, miten he saapuivat sinne ja mitä he napsauttavat), jotta voimme parantaa käyttäjien kokemuksia ja tarjota sisältöä, josta kävijät saavat eniten hyötyä.  Ne eivät kerää tai tallenna henkilökohtaisia tietoja.

Saat lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä, joka koskee sen Analytics-palvelua, Googlen tietosuojakäytännöstä

Google tarjoaa myös työkalun, jonka avulla voit jättäytyä pois Google Analyticsin seurannasta kaikissa sivustoissa ja se löytyy
täältä

Flipster

Crashlytics Google, Inc.

Kolmannen osapuolen eväste, jonka toimittaa Google, Inc., joka kerää yhdistettyjä kaatumistietoja tuotteen vakauden ohjaamiseksi.  Ne eivät kerää tai tallenna henkilökohtaisia tietoja.  Kerätyt tiedot kuuluvat Crashlytics-tietosuojakäytäntöön, joka sijaitsee täällä.

EBSCONET.com

Analyticsin eväste Full Storysta

Kolmannen osapuolen eväste, jonka toimittaa FullStory, Inc., joka seuraa sivuston käyttöä kussakin istunnossa, jotta voimme ymmärtää, miten asiakkaamme käyttävät sivustoa ja miten lopullisesti parantaa suunnitteluamme. 

FullStory ei käytä kerättyjä tietoja ja ne ovat tämän tietosuojakäytännön alaisia.

Accel-5.com

Mainontaeväste Google AdWordsista

Kolmannen osapuolen eväste, jonka toimittaa Google, Inc., joka kerää tietoja toimistasi palveluissa tarjotakseen sinulle kohdistettua mainontaa, mutta ei henkilökohtaisesti tai suoraan tunnista sinua.  

Löydät lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä, joka koskee mainostukseen liittyviä ominaisuuksia, Googlen tietosuojakäytännöstä.

Voit jättäytyä pois Google Analyticsin seurannasta kaikissa verkkosivustoissa täällä. Voit myös jättäytyä pois mainosasetuksista tai NAI:in kuluttajan seurannasta.

EBSCO Discovery-palvelu, EBSCOhost, Explora, Dynamic Health

Analyticsin evästeet Cxensestä

Kolmannen osapuolen eväste, jonka toimittaa Cxense, Inc., joka kerää tietoja toimistasi palveluissa ja sivustolla www.cxense.com tarjotakseen sinulle henkilökohtaista sisältöä ja palveluja, mutta ei henkilökohtaisesti tai suoraan tunnista sinua.  

Löydät lisätietoja Cxensen yksityisyyden suojan personointiominaisuuksia koskevat tiedot Cxensen tietosuojakäytännöstä.

Voit jättäytyä pois Cxensen seurannasta kaikissa verkkosivustoissatäällä. Voit myös jättäytyä pois asettamalla DNT-otsikon selaimessasi.  Lisätietoja DNT-otsikon asettamisesta on kohteessa DNT-otsikon tiedot.

Verkkojäljitteet:  EBSCO Information Services käyttävät verkkojäljitteitä yksin tai yhdessä evästeiden kanssa, jotta ne voivat koota tietoja käyttäjiemme palveluidemme käytöstä ja toimia yhteistyössä EBSCO Information Servicesin sähköpostien kanssa. Verkkojäljitteet ovat selkeitä sähköisiä kuvia, jotka tunnistavat tietyntyyppiset tiedot tietokoneestasi, kuten evästeet, kun katsoit verkkojäljitteeseen sidottua tiettyä verkkosivustoa ja verkkojäljitteeseen sidotun verkkosivuston kuvausta.  Evästeiden avulla voit hallita verkkojäljitteitä selaimesi tai sovelluksen asetuksilla.

C. Miten käytämme tietoja?

Käytämme keräämiämme henkilökohtaisia tietoja rajoitetussa tarkoituksessa liiketoimiesi käsittelyyn, tilin haltijoiden henkilöllisyyden todentamiseen, asiakaspalvelun, valtuutuksen, asiakastuen, sisällön käsittelyn, sisällön luokittelun ja palveluidemme tietojen tarjoamiseen. Säilytämme nämä tiedot niin kauan kuin tilisi on aktiivinen tai tarvittaessa tarjotaksemme sinulle palveluja, noudattaaksemme oikeudellisia velvoitteita, ratkaisemaan riitoja, ja valvomaan meidän sopimuksiamme.

Esimerkiksi EBSCOhost-palvelumme käyttää personointiominaisuutta, joka edellyttää rekisteröintilomakkeen täyttämistä, ennen kuin käyttäjä voi käyttää kyseistä ominaisuutta. EBSCOhostin personointioiminaisuus on tehokas työkalu, joka tarjoaa käyttäjille keinot luoda ja tallentaa tekemiensä hakujen historian. Uskomme, että personointiominaisuus on hyödyllinen työkalu, joka parantaa käyttäjän kokemusta sivustosta, mutta se vaatii käyttäjää antamaan henkilökohtaisia tietoja meille.

Käytämme keräämiämme ei-henkilökohtaisia tietoja hallinnoimaan palveluja, suorittamaan diagnostiikkaa, keräämään sisältökohtaisia käyttötilastoja, suojaamaan palveluja ja niiden sisältöä sopimattomasta käytöstä, ja parantamaan käyttäjän kokemuksia.

Saatamme käyttää keräämiämme henkilökohtaisia tietoja ja ei-henkilökohtaisia tietoja jakamalla ne kolmannen osapuolen agenttien kanssa, EBSCO Information Servicesin (yhteisesti "alihankkijat") myyjien, urakoitsijoiden, yhteistyökumppaneiden tai sisällöntuottajien kanssa, joiden tarkoituksena on hallinnoida tuotteitamme ja palvelujamme, huoltaa järjestelmiämme ja saada tukipalveluita yrityksillemme. Emme ole liiketoiminnassa myymään henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille tai urakoitsijoille, ja jaamme ne urakoitsijoiden kanssa vain tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Tilanteissa, joissa annamme henkilökohtaisia tietoja urakoitsijoille, varmistamme, että käyttöoikeus myönnetään alihankkijoille vain sillä edellytyksellä, että henkilökohtaisia tietoja pidetään luottamuksellisina ja niitä käytetään ainoastaan näiden urakoitsijoiden suorittamiin palveluihin EBSCO Information Servicesille. Osana päätöstä, annammeko henkilökohtaisia tietoja urakoitsijoille, saamme takeet siitä, että he turvaavat henkilökohtaiset tiedot asianmukaisesti tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Henkilökohtaisia tietoja, joita keräämme sinulta, voidaan siirtää, ja käsitellä, muissa maissa kuin maassa, jossa asut. Näissä maissa voi olla tietosuojalakeja, jotka poikkeavat oman maasi laeista. Erityisesti palvelimet, joita käytämme tarjoamaan palvelujamme, sijaitsevat Yhdysvalloissa. Tämä tarkoittaa, että kun keräämme henkilökohtaisia tietojasi, saatamme käsitellä ne Yhdysvalloissa tai asuinmaassasi. Kuitenkin, kun me käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi, huolimatta käsittelyn sijainnista, otamme tarvittavat takeet, kuten jäljempänä esitetään, että henkilökohtaiset tiedot on suojattu tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Saatamme jakaa palveluihimme liittyviä käyttötietojasi yhteistyökumppaneillemme palveluidemme tarjoamista tai parantamista varten. Emme paljasta mitään tietoja käyttötiedoista, jotka liittyvät palveluihimme ulkopuolisille kolmansille osapuolille lukuun ottamatta tarvittaessa parantaa tuotekokemusta, palvella oikeudellista sopimusta meidän ja työnantajasi tai sidoslaitoksen välillä, jonka mukaan sinulle tarjotaan pääsy palveluihimme, valvoa käyttöehtoja, täyttää sopimusvelvoitteemme raportoida aggregoituja käyttötietoja sisällöntuottajille tai lain vaatimalla tavalla.

Pidätämme myös oikeuden luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi, jos lain mukaan meidän on tehtävä niin tai hyvässä uskossa, että tietojen luovuttaminen on kohtuudella tarpeen lain säädännön noudattamiseksi, ja sovellettavan paikallisen lain sallimassa laajuudessa, vastata saataviin, tai suojella tai edistää oikeuksia, omaisuutta, turvallisuutta tai yhtiömme, työntekijöidemme, asiakkaidemme tai yleisön hyvinvointia.

Emme käytä henkilökohtaisia tietojasi automatisoituun päätöksen tekoon.

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että kaikki tai olennaisilta osiltaan kaikki yhtiöiden EBSCO Publishing, Inc., DynaMed, LLC, EBSCO Industries, Inc. tai Yankee Book Peddler, Inc. varat on hankittu, asiakastiedot, jotka voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja, voivat olla yksi siirretyistä varoista, ellei sitä rajoiteta sovellettavassa paikallisessa laissa.

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että kaikki tai olennaisilta osiltaan kaikki EBSCO Information Servicesin varat on hankittu, asiakastiedot, jotka voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja, voivat olla yksi siirretyistä varoista, ellei sitä rajoiteta sovellettavassa paikallisessa laissa.

D. Mikä on laillinen perustamme henkilötietojesi keräämisessä ja käytössä? (vain ETA)

Edellä kuvattujen henkilötietojen keräämisen ja käyttämisen laillinen perusta riippuu asianomaisista henkilökohtaisista tiedoista ja siitä, missä yhteydessä tietoja kerätään.

Keräämme kuitenkin tavallisesti henkilökohtaisia tietojasi ainoastaan, (i) jos tarvitsemme henkilötietoja, jotta voimme tehdä sopimuksen sinun tai organisaatiosi kanssa, (ii) jos käsittely on meidän oikeutetuista eduistamme eikä tietosuojasi edut, perusoikeudet ja vapaudet korvaa sitä, tai (iii) jos meillä on siihen suostumuksesi. Joissakin tapauksissa meillä saattaa myös olla laillinen velvollisuus kerätä henkilökohtaisia tietoja sinulta tai voimme muuten tarvita henkilökohtaisia tietoja suojaamaan elintärkeitä etujasi tai toisen henkilön kyseisiä etuja.

Jos pyydämme sinua antamaan henkilökohtaisia tietoja oikeudellisen vaatimuksen noudattamiseksi tai sopimuksen tekemiseksi laitoksesi kanssa, teemme tämän selväksi kyseisellä ajankohdalla ja ilmoitamme, onko henkilökohtaisten tietojesi antaminen pakollista vai ei (sekä mahdollisista vaikutuksista, jos et anna henkilökohtaisia tietojasi).

Vastaavasti, jos keräämme ja käytämme henkilötietojasi tukeutumalla oikeutettuihin intresseihin (tai kolmannen osapuolen etuihin), teemme teille selväksi sillä hetkellä, mitä nuo oikeutetut edut ovat.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja laillisesta perustasta, jolla keräämme ja käytämme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä yllä olevien yhteystietojen avulla.

E. Miten voimme turvata henkilökohtaiset tiedot?

EBSCO Information Services on toteuttanut asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä varmistaakseen, että keräämämme tai tulevaisuudessa keräämämme henkilötiedot ovat turvassa. Esimerkiksi meillä on rajallinen määrä ihmisiä, joilla on pääsy henkilötietoihin, sähköisten turvajärjestelmien ja salasanasuojauksen kautta, jotka suojaavat luvattomalta käytöltä. Muistutuksena, EBSCO Information Services tarjoaa linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin. Näillä sivustoilla ei välttämättä ole samoja tietosuojakäytäntöjä kuin EBSCO Information Servicesillä. Olemme kohtuullisen varovaisia suosittelemaan näitä verkkosivustoja, mutta emme ole vastuussa niiden sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä. Kehotamme käyttäjiä lukemaan kolmannen osapuolen verkkosivuston tietosuojatiedot, kun poistut palveluistamme ja linkität kolmannen osapuolen verkkosivustoon.

Käytämme aina alan standardin teknologioita siirrettäessä ja vastaanotettaessa kuluttajadataa. Meillä on asianmukaiset turvatoimet käytössä fyysisissä tiloissa suojaamaan niiden tietojen menetys, väärinkäyttö tai muuttaminen, jotka olemme keränneet sinulta palvelujemme yhteydessä.

F. Miten voin käyttää, korjata, muuttaa tai poistaa tietoja minusta, jne?

Haluamme vakuuttaa sinulle, että sinulla on pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi, joita keräämme ja tallennamme. Pyydettäessä annamme sinulle tietoa siitä, onko meillä mitään henkilökohtaisia tietojasi. Voit ottaa meihin yhteyttä edellä mainituilla yhteystiedoilla käyttääksesi seuraavia oikeuksia:

Vastaamme pyyntöösi kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa sen vastaanottamisesta.

Jos olet antanut suostumuksesi, voit perua suostumuksesi milloin tahansa tulemaan voimaan. Ole hyvä ja ota yhteyttä peruuttamisen suhteen kirjallisesti tai sähköpostitse edellä mainittuja yhteystietoja käyttäen.  

Jos olet EU:ssa, 25. toukokuuta, 2018 jälkeen, sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle henkilökohtaisten tietojesi käsittelyn suhteen.

G. Mitä vaihtoehtoja minulla on?

Ymmärrämme, että et ehkä halua antaa meidän paljastaa henkilökohtaisia tietojasi meidän urakoitsijoillemme, tai antaa meidän käyttää näitä tietoja tarkoituksiin, joiden uskot olevan ristiriidassa sen tarkoituksen kanssa, jota varten ne alun perin kerättiin (kuten sallittu tässä tietosuojakäytännössä) tai jotka myöhemmin saatat valtuuttaa. Siksi voit ottaa meihin yhteyttä ja ilmoittaa meille, että et halua sallia näitä henkilökohtaisten tietojesi käyttöjä. Jos haluat tehdä niin, ota yhteyttä meihin käyttämällä yllä mainittuja yhteystietoja.

Meille on tärkeää, että keräämämme henkilökohtaiset tiedot ovat asianmukaisia ja merkityksellisiä siihen tarkoitukseen, mihin aiomme käyttää niitä. Käytämme henkilökohtaisia tietoja vain tavoilla, jotka ovat yhteensopivia sen tarkoituksen kanssa, jota varten ne on kerätty tai myöhemmin tietoja antavan henkilön valtuuttamia. EBSCO Information Services ryhtyy kohtuullisiin toimiin varmistaakseen, että henkilökohtaiset tiedot ovat merkityksellisiä niiden aiotun käytön kannalta, tarkkoja, täydellisiä ja nykyisiä.

Voit ilmoittautua sähköpostitiedotteiden tai muiden markkinointimateriaalien vastaanottamiseen meiltä. Jos haluat lopettaa näiden tietojen vastaanottamisen, voit päivittää sähköpostiasetuksesi välittömästi maksutta käyttämällä "unsubscribe"-linkkiä, joka löytyy sähköposteista, jotka lähetämme sinulle tai tilisi asetuksissa sivuillamme tai ottamalla yhteyttä meihin osoitteessa privacy@ebsco.com.

H. Lasten tietojen kerääminen ja käyttö: Tietoa vanhemmille

Useimmat palvelumme eivät ole lapsille suunnattuja. Meidän palveluissamme, jotka on suunniteltu käytettäväksi alle 16-vuotiaille, noudatamme määräyksiä lasten on-line yksityisyyden suojan säädöksestä ("COPPA") ja muista sovellettavista laeista. Jos alle 16-vuotias käyttäjä haluaa käyttää meidän personointiominaisuuksia, pyydämme käyttäjää rekisteröitymään etunimellään (ei pidetä henkilökohtaisina tietoina Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomission mukaan) ja vain satunnaisella, käyttäjän luomalla, yksilöllisellä tunnisteella.

Jos olet vanhempi ja sinulla on kysyttävää käytännöistämme, ota rohkeasti yhteyttä meihin edellä mainituilla yhteystiedoilla.

I. Kuinka kauan säilytämme nämä tiedot?

Säilytämme sinulta keräämiämme henkilökohtaisia tietoja, jos meillä on meneillään laillinen liiketoimi-intressi tai muu laillinen tarve (esimerkiksi tarjota sinulle pyytämäsi palvelu tai noudattaa sovellettavia oikeudellisia, verotuksellisia tai kirjanpidollisia vaatimuksia).

Kun meillä ei ole muita oikeutettuja liiketoiminnan edun tai oikeudellista tarvetta käsitellä henkilökohtaisia tietoja, me joko poistamme tai anonymisoimme ne tai, jos tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi, koska henkilökohtaiset tiedot on tallennettu varmuuskopioarkistoihin), niin me säilytämme henkilökohtaiset tietosi turvallisesti ja eristämme ne jatkokäsittelystä, kunnes poisto on mahdollista.

J. Mitä oikeuksia minulla on?

Pyynnöstä EBSCO Information Services kertoo sinulle, jos käsittelemme mitään henkilökohtaisia tietojasi. Riippuen asuinmaastasi, sinulla voi olla laillisia oikeuksia suhteessa henkilökohtaisiin tietoihisi. Sellaisenaan, jos haluat hallita, muuttaa, rajoittaa tai poistaa henkilökohtaisia tietoja, voit tehdä sen tilin asetusten kautta tai ottamalla yhteyttä meihin käyttämällä edellä mainittuja tietoja. Vastaamme pyyntönne kohtuullisessa ajassa.

Jos me käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi, jotka perustuvat oikeutettuihin etuihimme, voit vastustaa tätä käsittelyä tietyissä olosuhteissa. Tällaisissa tapauksissa lopetamme henkilökohtaisten tietojesi käsittelyn, ellei meillä ole pakottavia laillisia perusteita jatkaa käsittelyä tai jos niitä tarvitaan vaatimustenmukaisuuden ja/tai oikeudellisten syiden vuoksi. Jos me käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointiin, voit aina vastustaa tai jättäytyä pois käyttämällä peruutuslinkkiä sellaisessa viestinnässä tai ottamalla yhteyttä EBSCO Information Servicesiin yllä olevien yhteystietojen avulla.

EU-U.S. Privacy Shield ja Sveitsin-USA Privacy Shield

EBSCO Information Services noudattaa EU-U.S. Privacy Shield Framework- ja Sveitsin-U.S.A:n Privacy Shield Framework -asetuksia Euroopan unionista, Euroopan talousalueesta (ETA) tai Sveitsistä Yhdysvaltoihin siirrettyjen henkilökohtaisten tietojen keräämistä, käyttöä ja säilyttämistä koskevaa Yhdysvaltain kauppaministeriön tietosuojajärjestelmää. EBSCO Information Services on sertifioinut kauppaministeriölle, että se noudattaa Privacy Shield -periaatteita. Jos tämän tietosuojakäytännön ja tietosuojakilven periaatteiden välillä on ristiriita, sovelletaan tietosuojakilven periaatteita. Saat lisätietoja Privacy Shield Frameworkista ja voit tarkastella sertifiointiamme käymällä Yhdysvaltain kauppaministeriön Privacy Shield -luettelon sivustolla [https://www.privacyshield.gov/list].

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan minkä tyyppisiä henkilökohtaisia tietoja keräämme, minkä tyyppisille kolmansille osapuolille luovutamme nämä tiedot, ja mihin tarkoituksiin me teemme niin. EU:n ja Sveitsin asukkailla on oikeus saada käyttöönsä henkilökohtaiset tiedot, jotka EBSCO Information Services ylläpitää, ja joissain tapauksissa heillä voi olla oikeus oikaista tai muuttaa henkilökohtaisia tietoja, jotka ovat virheellisiä tai joita on käsitelty yksityisyyden suojaa koskevien periaatteiden vastaisesti lain sallimissa rajoissa. Jos haluat käyttää tätä oikeutta, ota meihin yhteyttä osoitteessa privacy@ebsco.com.

EBSCO Information Services on edelleen vastuussa, jos se siirtää henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille, jotka käsittelevät näitä henkilökohtaisia tietoja tavalla, joka on ristiriidassa tietosuojakilven periaatteiden kanssa.

Mitä tulee henkilökohtaisten tietojen saamiseen ja siirtämiseen Privacy Shield Frameworkin nojalla, EBSCO Information Services on Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomission lainvalvontaviranomaisten valtuuksien alainen.  Tietyissä tilanteissa EBSCO Information Services voidaan vaatia paljastamaan henkilökohtaisia tietoja vastauksena viranomaisten laillisiin pyyntöihin, myös kansallisen turvallisuuden tai lainvalvontavaatimusten täyttämiseksi.

Tietosuojaperiaatteiden mukaisesti EBSCO Information Services sitoutuu ratkaisemaan valituksia, jotka liittyvät henkilökohtaisten tietojesi keräämiseemme tai käyttämiseemme.  EU:n ja Sveitsin yksittäiset henkilöt, joilla on tiedusteluja tai valituksia, voivat ottaa yhteyttä EBSCO Information Servicesiin postitse osoitteessa 5724 Highway 280 E, Birmingham, AL 35242 USA, Attn: Tietosuojavaltuutettu tai sähköpostitse osoitteessa privacy@ebsco.com.  EBSCO Information Services on edelleen sitoutunut viittaamaan ratkaisemattomat tietosuojakilpivalitukset vaihtoehtoiseen riidanratkaisupalveluun, joka sijaitsee Yhdysvalloissa.  Jos sinulla on ratkaisematon tietosuojaa tai tietojenkäyttöä koskeva huoli siitä, että emme ole käsitelleet sitä tyydyttävästi, ota yhteyttä yhdysvaltalaisen kolmannen osapuolen riitojenratkaisumenettelyn tarjoajaamme (maksutta) osoitteessa https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

Tietyin edellytyksin, tarkemmin kuvattu Privacy Shield -sivustolla  [https://www.privacyshield.gov/article?id=How-to-Submit-a-Complaint], sinulla voi olla oikeus vedota sitovaan välimiesmenettelyyn, kun muut riidanratkaisumenettelyt on käytetty loppuun.  

Kysymyksiä

Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai huolia tästä yksityisyyden suojasta tai käytännöistämme, käytä kyseisellä sivulla olevia tai edellä mainittuja yhteystietoja.

Jos sinulla on ratkaisematon yksityisyyden tai tietojen käytön huoli siitä, että emme ole käsitelleet sitä tyydyttävästi, ota yhteyttä yhdysvaltalaisen kolmannen osapuolen riidanratkaisupalveluumme (maksuton) osoitteessa [https://feedback-form.truste.com/watchdog/request].

Tietosuojakäytännön muutokset

Ilmoitamme sinulle tämän tietosuojakäytännön muutoksista julkaisemalla päivitetyn käytännön tällä sivulla. Hyväksyt, että palvelumme käyttö perustuu tähän tietosuojakäytäntöön, joka on voimassa käyttöhetkellä.  Jos teemme olennaisia muutoksia, ilmoitamme sinulle ilmoituksella palveluiden kautta ennen muutoksen voimaantulemista. Kehotamme sinua säännöllisesti tarkistamaan tämän sivun uusimmat tiedot meidän tietosuojakäytännöstämme.

Sekalaista

Älä jäljitä signaaleja: EBSCO Information Services ei tunnista automatisoituja selainsignaaleja seurantamekanismeista, joihin voi sisältyä "Älä jäljitä"-ohjeita.

Tietosuojan edustajat -

EBSCO-tietosuojan edustaja

Liiketoiminnan rekisteröintimaa

EBSCO International, Inc.

Yhdistynyt kuningaskunta ja Ruotsi

EBSCO Information Services SAS

Ranska

EBSCO GmbH

Itävalta

EBSCO Information Services GmbH

Saksa

EBSCO Information Services B.V.

Alankomaat

EBSCO Information Services S.r.l.

Italia

EBSCO Subscription Services Espana S.L.U.

Espanja

EBSCO Information Services s.r.o.

Tšekin tasavalta

EBSCO Sp. z.o.o.

Puola

 

EIS-VERKKOSIVUSTON TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

VIIMEKSI PÄIVITETTY: 19. syyskuuta 2018

EBSCO Information Services Division of EBSCO Industries, Inc. ja sen sovellettavat tytäryhtiöt*, EBSCO Publishing, Inc. ja sen tytäryhtiöt, DynaMed, LLC, ja Yankee Book Peddler, Inc. dba GOBI Library Solutions from EBSCO (yhteisesti "EBSCO" tai "me") kunnioittavat yksityisyyttäsi ja ovat sitoutuneet suojelemaan sitä tämän tietosuojakäytännön noudattamisen kautta.

EBSCO Information Services haluaa sinulla olevan myönteinen kokemus käytössä olevilla verkkosivustoillamme. Haluamme sinun tietävän, että kunnioitamme käyttäjiemme yksityisyyttä ja turvallisuutta. Tavoitteenamme on tarjota sinulle kokemus, joka tuottaa tietoa, resursseja ja palveluja, jotka ovat hyödyllisiä sinulle. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi saatamme kerätä tietoja sinusta. Keskustelemme alla olevista tietojenkeruukäytännöistämme. Tämä tietosuojakäytäntö esittää yksityisyyden periaatteet, joita noudatamme toimintamme mukaisesti.

Tämä tietosuojakäytäntö esitetään EBSCO Information Services -sivustoilla, mukaan lukien työurat-sivustossa https://www.ebsco.com/careers (”sivustot”), ja tietoja kerätään, kun käynnistät tuotteita tai palveluita koskevia tietopyyntöjä. Sivustot eivät sisällä sellaisia sivustoja, jotka isännöivät tuotteitamme, palvelujamme ja sovelluksiamme, ja joita säännellään heidän oman tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.  Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä näitä sivustoja.
Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai tietojen käytännöistä tai jos haluat lähettää tietoja rekisteröidylle käyttöpyynnölle, voit ottaa meihin yhteyttä jollakin seuraavista tavoista:

  1. Webin kautta: Napsauta tässä (tämä hyperlinkki vie myyjämme, OneTrust, Inc:n toimittamaan yksityisyyden hallinta-alustaan).

  2. Sähköpostilla: EBSCO Industries, Inc.
    5724 Highway 280 E
    Birmingham, Al 35242, Yhdysvallat
    Vastaanottaja: Data Privacy Officer, Legal Department


  3. Sähköpostitse osoitteella:privacy@ebsco.com

*Luettelo tietosuojan edustajista, katso tämän tietosuojakäytännön lopussa oleva taulukko.

Mitä tietoja kerätään ja miten niitä käytetään?

[Tietoa lasten alueista tämän käytännön jaksossa H]

A. Mitä tietoja keräämme?

1. Henkilökohtaiset tiedot: Tiedot, joiden perusteella sinut tunnistetaan yksilönä tai jotka liittyvät tunnistettavissa oleviin yksilöihin, mukaan lukien: nimi, titteli, yrityksen nimi, työtehtävä, asiantuntemus, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, luottokorttitiedot, maantieteellinen sijainti, tietyt laitetiedot ja IP-osoite. Lisäksi Työurat-sivusto kerää seuraavat henkilökohtaiset tiedot, jotka annat meille työhakemusprosessissa: työsuhdehistoria; ansioluettelo tai CV; koulutushistoria; sekä arkaluontoisia ja/tai demografisia tietoja, kuten sukupuoli, kansalaisuutta ja/tai kansallisuutta koskevat tiedot, lääketieteellisiä tai terveyttä koskevia tietoja ja/tai rotua tai etnistä alkuperää koskevia tietoja. Jos lähetät henkilökohtaisia tietoja, jotka koskevat muita ihmisiä, meille tai palveluntarjoajillemme, ilmaiset, että sinulla on valtuudet tehdä niin ja antaa meille mahdollisuuden käyttää tietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

2. Ei-henkilökohtaiset tiedot:  Tiedot, jotka eivät suoraan paljasta henkilöllisyyttäsi tai eivät suoranaisesti liity tunnistettavissa olevaan henkilöön. Tämä saattaa sisältää yksilöllisen tunnisteen (ei liity käyttäjätunnukseen tai IP-osoitteeseen) ja siihen liittyviä analytics- ja käyttötietoja, joita käytämme verkkosivustomme käytön seuraamiseen, verkkosivustomme trendien seuraamiseen, verkkosivuston hallinnoimiseksi ja käyttäjien kokemuksen parantamiseen.

B. Miten keräämme tietoja?

Keräämme ja käytämme henkilökohtaisia tietoja vain silloin, kun annat ne vapaaehtoisesti meille, lukuun ottamatta maantieteellisen sijaintisi ja IP-osoitteesi tietoja, jotka voidaan automaattisesti siepata, kun käytät sivustojamme. Jotta voisit käyttää joitakin sivustomme osia, käyttäjän on ensin täytettävä rekisteröintilomake tai annettava sähköpostiosoite, joka edellyttää henkilökohtaisten tietojen luovuttamista. Lisäksi, jotta voit hakea työtä EBSCO Information Servicesiltä, sinun on annettava henkilökohtaisia tietoja koskien henkilöllisyyttä ja työsuhdehistoriaa. Tällainen ilmoittaminen on ehdottoman vapaaehtoista. Jotta voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, sinun on kuitenkin annettava sähköpostiosoite.

Rajoitetuissa olosuhteissa keräämme myös rajoitettuja liiketoiminnan yhteystietoja laillisilta kolmansilta osapuolilta. Tämä auttaa meitä päivittämään tai laajentamaan tiedostojamme. Jos annat meille henkilökohtaisia tietoja muista, tai jos muut antavat meille tietojasi, käytämme näitä tietoja vain siihen tiettyyn tarkoitukseen, jota varten ne on toimitettu meille. Esimerkkejä henkilökohtaisista tiedoista, joita voidaan saada julkisista lähteistä tai ostaa kolmansilta osapuolilta ja yhdistettyinä tietoihin, joita meillä on jo sinusta, voi olla nimi, sähköpostiosoite, tehtävänimike, ja yritys/laitosyhteys.

Evästeet: Me saatamme asettaa ”evästeen” tai muun seuranta- tai tiedonkeruulaitteen, jota käytetään teollisuudessa käyttäjän tietokoneen selaintiedostoissa. Eväste on käyttäjän kiintolevylle tallennettu tieto, joka sisältää tietoja käyttäjästä.  Käytämme evästeitä kerätäksemme tietoja sivustojemme käytöstä, jonka avulla voimme seurata ja kohdistaa käyttäjiemme etuja sivustojemme käyttökokemuksen tehostamiseksi.  Käytämme myös kolmansien osapuolien evästeitä markkinointitarkoituksiin (kuten kiinnostuksen kohteisiin perustuvaan verkko mainontaan), jonka avulla voimme näyttää sinulle EBSCO Information Servicesin mainosaineistoa muilla sivustoilla, joilla käyt Internetin yhteistyökumppaneiden kautta (esimerkiksi uudelleenmarkkinointi Google Analyticsin avulla, Google Display-verkoston näyttökertojen raportointi ja Google Analyticsin demografiset tiedot ja kiinnostuksen raportointi). Kolmannen osapuolen evästeet ovat kolmannen osapuolen tietosuojakäytännön kattamat.

Käyttäjät voivat asettaa selaimensa tai kolmannen osapuolen ohjelmiston hylkäämään evästeet. Keinoja, joilla voit kieltäytyä evästeiden käytöstä selaimen säätimillä vaihtelevat selaimesta selaimeen, joten suosittelemme, että katsot selaimen Ohje-valikosta lisätietoja. Jos käyttäjä hylkää evästeet tai tiettyjen evästeiden käytön, käyttäjä ei ehkä voi käyttää kaikkia sivustomme osia. Jotkut kolmannen osapuolen sivustot, joihin tarjoamme linkkejä, voivat myös käyttää evästeitä. Me emme voi kontrolloida näitä linkitettyjä sivustoja tai niihin pääsyä tai kontrolloida evästeitä tai muuta linkitettyjen sivustojen käyttämää tekniikkaa.

Seuraavassa on luettelo evästeistä, joita voidaan käyttää joissakin tai kaikissa palveluissa:

Tyyppi

Tarkoitus

Olennaiset

Käytämme näitä ehdottoman välttämättömiä evästeitä tarjotaksemme palveluita palvelujemme kautta ja käyttämällä joitakin sen ominaisuuksista.

Asetukset

Käytämme näitä evästeitä muistamaan asetuksesi ja mieltymyksesi.

Turva

Käytämme näitä evästeitä käyttäjien todentamiseen ja tietoturvariskien tunnistamiseen ja ehkäisemiseen.

Suoritus

Käytämme näitä evästeitä kerätäksemme tietoja siitä, miten käytät palveluitamme ja avuksi parantamaan niitä.

Lisäksi jotkin verkkosivustoistamme käyttävät kolmansien osapuolien tarjoamia evästeitä, jotta ne voivat esimerkiksi parantaa suorituskykyä tai palveluitamme. Joitakin esimerkkejä evästeistä, joita käytämme verkkosivustoillamme, ovat seuraavat:

Tyyppi

Nimi

Tarkoitus

Analytics-eväste

AppleSauce

Toimii EIS-evästeen kanssa seuraamaan käyttäjiä eri toimialueilla (Cross Domain -seuranta)

Analytics-eväste

Google Analytics

Kolmannen osapuolen eväste, jonka on toimittanut Google, Inc., joka kerää yhteenlaskettuja tilastollisia tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoja (eli  mitä sivuja käyttäjät käyttävät, kuinka kauan he ovat sivuilla, miten he saapuivat sinne ja mitä he napsauttavat), jotta voimme parantaa käyttäjien kokemuksia ja tarjota sisältöä, josta kävijät saavat eniten hyötyä.  Ne eivät kerää tai tallenna henkilökohtaisia tietoja.
Saat lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä, joka koskee sen Analytics-palvelua,
Googlen tietosuojakäytännöstä.  

Google tarjoaa myös työkalun, jonka avulla voit jättäytyä pois Google Analyticsin seurannasta kaikissa sivustoissa ja se löytyy
täältä

Analytics-eväste

Markkinoinnin automaation verkkoseurannan eväste (Munchkin)

Kolmannen osapuolen eväste, jonka tarjoaa Marketo Inc., ja joka tunnistaa sinut ainutlaatuisena käyttäjänä, kun palaat meidän sivustoillemme, ja joka seuraa erilaisia tietoja, jotka liittyvät sivuston käyttöösi, jotta voimme tarjota mukautettua sisältöä tai palveluja, jotka liittyvät sinun erityisiin etuihisi. Marketo Munchkin -eväste kerää tietoja tietokoneestasi ja vierailuistasi markkinointiverkkosivuillamme, kuten IP-osoite, maantieteellinen sijainti, selaimen tyyppi, viittauslähde, vierailun pituus ja katsotut sivut.

Marketo-palvelimen evästeet ovat vain Marketon luettavissa. Lisätietoja Marketo-evästeistä ja niiden käyttötarkoituksesta on kohdissa Evästeiden käytäntö ja tietosuojasivu.

Mainontaeväste

DoubleClick Google (AD-alusta)

Kolmannen osapuolen eväste, jonka toimittaa Google, Inc., joka kerää tietoja toimistasi EBSCO-verkkosivustoilla ja muilla verkkosivustoilla, tarjotakseen sinulle kohdistettua mainontaa, mutta ei henkilökohtaisesti tai suoraan tunnista sinua.   Näitä tietoja voidaan käyttää yhdessä muiden edellä lueteltujen evästeiden keräämien tietojen kanssa. 

Löydät lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä, joka koskee mainostukseen liittyviä ominaisuuksia, Googlen tietosuojakäytännöstä.

Voit jättäytyä pois Google Analyticsin seurannasta kaikissa verkkosivustoissa täällä. Voit myös jättäytyä pois mainosasetuksista tai NAI:in kuluttajan seurannasta.

EBSCO Information Servicesin verkkosivustot voivat käyttää sosiaalisen median ominaisuuksia, kuten Facebookin ’tykkää’-painiketta ("sosiaalisen median ominaisuudet"). Nämä ominaisuudet saattavat kerätä IP-osoitteesi ja millä sivulla vierailet sivuistoillamme ja voi asettaa evästeen, jotta ominaisuus toimisi kunnolla. Sinulle voidaan antaa mahdollisuus tällaisten sosiaalisen median ominaisuuksista lähettää tietoja omasta toiminnastasi sivustoillamme profiilisivullesi, jonka tarjoaa kolmannen osapuolen sosiaalinen verkko, jotta voit jakaa tietoja toisten verkossasi olevien henkilöiden kanssa. Sosiaalisen median ominaisuudet ovat joko kolmannen osapuolen isännöimiä tai isännöityjä suoraan verkkosivuilla. Vuorovaikutuksesi näiden ominaisuuksien kanssa määräytyy sen yrityksen tietosuojakäytännön mukaan, joka tarjoaa asiaankuuluvat sosiaalisen median ominaisuudet.

Verkkojäljitteet:  EBSCO Information Services käyttää verkkojäljitteitä yksin tai yhdessä evästeiden kanssa, jotta ne voivat koota tietoja asiakkaiden ja vierailijoiden sivustojemme käytöstä ja vuorovaikutuksesta EBSCO Information Servicesin sähköpostien kanssa. Verkkojäljitteet ovat selkeitä sähköisiä kuvia, jotka tunnistavat tietyntyyppiset tiedot tietokoneestasi, kuten evästeet, kun katsoit verkkojäljitteeseen sidottua tiettyä verkkosivustoa ja verkkojäljitteeseen sidotun verkkosivuston kuvausta.  Evästeiden avulla voit hallita verkkojäljitteitä selaimesi tai sovelluksen asetuksilla.

C. Miten käytämme tietoja?

Käytämme keräämiämme henkilötietoja rajallisesti sisäisiin tarkoituksiin, jotka saattavat sisältää seuraavat, mutta eivät rajoitu niihin: liiketoimien käsittely, tilin omistajien henkilöllisyyden luominen, asiakaspalvelu, kehitys, sisällön käsittely, sisällön luokittelu, pätevyytesi arvioiminen työhön, työhakemuksesi varmistaminen ja tuotteidemme ja palveluidemme tietojen antaminen. Säilytämme nämä tiedot. Saatamme myös käyttää näitä henkilökohtaisia tietoja parantaaksemme ja mukauttaaksesi sisältöämme.

Saatamme käyttää keräämiämme henkilökohtaisia tietoja ja ei-henkilökohtaisia tietoja jakamalla ne kolmannen osapuolen agenttien kanssa, EBSCO Information Servicesin (yhteisesti "alihankkijat") myyjien, urakoitsijoiden, yhteistyökumppaneiden tai sisällöntuottajien kanssa, joiden tarkoituksena on hallinnoida tuotteitamme ja palvelujamme, huoltaa järjestelmiämme ja saada tukipalveluita yrityksillemme. Emme ole liiketoiminnassa myymään henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille tai urakoitsijoille, ja jaamme ne urakoitsijoiden kanssa vain tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Tilanteissa, joissa annamme henkilökohtaisia tietoja urakoitsijoille, varmistamme, että käyttöoikeus myönnetään alihankkijoille vain sillä edellytyksellä, että henkilökohtaisia tietoja pidetään luottamuksellisina ja niitä käytetään ainoastaan näiden urakoitsijoiden suorittamiin palveluihin EBSCO Information Servicesille. Osana päätöstä, annammeko henkilökohtaisia tietoja urakoitsijoille, saamme takeet siitä, että he turvaavat henkilökohtaiset tiedot asianmukaisesti tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Henkilökohtaisia tietoja, joita keräämme sinulta, voidaan siirtää, ja käsitellä, muissa maissa kuin maassa, jossa asut. Näissä maissa voi olla tietosuojalakeja, jotka poikkeavat oman maasi laeista. Erityisesti palvelimet, joita käytämme tarjoamaan palvelujamme, sijaitsevat Yhdysvalloissa. Tämä tarkoittaa, että kun keräämme henkilökohtaisia tietojasi, saatamme käsitellä ne Yhdysvalloissa tai asuinmaassasi. Kuitenkin, kun me käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi, huolimatta käsittelyn sijainnista, otamme tarvittavat takeet, kuten jäljempänä esitetään, että henkilökohtaiset tiedot on suojattu tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Saatamme jakaa palveluihimme liittyviä käyttötietojasi yhteistyökumppaneillemme palveluidemme tarjoamista tai parantamista varten. Emme paljasta mitään tietoja käyttötiedoista, jotka liittyvät palveluihimme ulkopuolisille kolmansille osapuolille lukuun ottamatta tarvittaessa parantaa tuotekokemusta, palvella oikeudellista sopimusta meidän ja työnantajasi tai sidoslaitoksen välillä, jonka mukaan sinulle tarjotaan pääsy palveluihimme, valvoa käyttöehtoja, täyttää sopimusvelvoitteemme raportoida aggregoituja käyttötietoja sisällöntuottajille tai lain vaatimalla tavalla.

Pidätämme myös oikeuden luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi, jos lain mukaan meidän on tehtävä niin tai hyvässä uskossa, että tietojen luovuttaminen on kohtuudella tarpeen lain säädännön noudattamiseksi, vastata saataviin, tai suojella tai edistää oikeuksia, omaisuutta, turvallisuutta tai yhtiömme, työntekijöidemme, asiakkaidemme tai yleisön hyvinvointia. 

Emme käytä henkilökohtaisia tietojasi automatisoituun päätöksen tekoon.

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että kaikki tai olennaisilta osiltaan kaikki EBSCO Information Servicesin varat on hankittu, asiakastiedot, jotka voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja, voivat olla yksi siirretyistä varoista, ellei sitä rajoiteta sovellettavassa paikallisessa laissa.

D. Mikä on laillinen perustamme henkilötietojesi keräämisessä ja käytössä? (vain ETA)

Edellä kuvattujen henkilötietojen keräämisen ja käyttämisen laillinen perusta riippuu asianomaisista henkilökohtaisista tiedoista ja siitä, missä yhteydessä tietoja kerätään.

Keräämme kuitenkin tavallisesti henkilökohtaisia tietojasi ainoastaan, (i) jos tarvitsemme henkilötietoja, jotta voimme tehdä sopimuksen sinun tai organisaatiosi kanssa, (ii) jos käsittely on meidän oikeutetuista eduistamme eikä tietosuojasi edut, perusoikeudet ja vapaudet korvaa sitä, tai (iii) jos meillä on siihen suostumuksesi. Joissakin tapauksissa meillä saattaa myös olla laillinen velvollisuus kerätä henkilökohtaisia tietoja sinulta tai voimme muuten tarvita henkilökohtaisia tietoja suojaamaan elintärkeitä etujasi tai toisen henkilön kyseisiä etuja.

Jos pyydämme sinua antamaan henkilökohtaisia tietoja oikeudellisen vaatimuksen noudattamiseksi tai sopimuksen tekemiseksi laitoksesi kanssa, teemme tämän selväksi kyseisellä ajankohdalla ja ilmoitamme, onko henkilökohtaisten tietojesi antaminen pakollista vai ei (sekä mahdollisista vaikutuksista, jos et anna henkilökohtaisia tietojasi).

Vastaavasti, jos keräämme ja käytämme henkilötietojasi tukeutumalla oikeutettuihin intresseihin (tai kolmannen osapuolen etuihin), teemme teille selväksi sillä hetkellä, mitä nuo oikeutetut edut ovat.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja laillisesta perustasta, jolla keräämme ja käytämme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä yllä olevien yhteystietojen avulla.

E. Miten voimme turvata henkilökohtaiset tiedot?

EBSCO Information Services on toteuttanut asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä varmistaakseen, että keräämämme tai tulevaisuudessa keräämämme henkilötiedot ovat turvassa. Esimerkiksi meillä on rajallinen määrä ihmisiä, joilla on pääsy henkilötietoihin, sähköisten turvajärjestelmien ja salasanasuojauksen kautta, jotka suojaavat luvattomalta käytöltä. Muistutuksena, EBSCO Information Services tarjoaa linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin. Näillä sivustoilla ei välttämättä ole samoja tietosuojakäytäntöjä kuin EBSCO Information Servicesillä. Olemme kohtuullisen varovaisia suosittelemaan näitä verkkosivustoja, mutta emme ole vastuussa niiden sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä. Kehotamme käyttäjiä lukemaan kolmannen osapuolen verkkosivuston tietosuojatiedot, kun poistut sivustoiltamme ja linkität kolmannen osapuolen verkkosivustoon.

Käytämme aina alan standardin teknologioita siirrettäessä ja vastaanotettaessa kuluttajadataa. Meillä on asianmukaiset turvatoimet käytössä fyysisissä tiloissa suojaamaan niiden tietojen menetys, väärinkäyttö tai muuttaminen, jotka olemme keränneet sinulta tämän tietosuojakäytännön yhteydessä.

F. Miten voin käyttää, korjata, muuttaa tai poistaa tietoja minusta, jne?

Haluamme vakuuttaa sinulle, että sinulla on pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi, joita keräämme ja tallennamme. Pyydettäessä annamme sinulle tietoa siitä, onko meillä mitään henkilökohtaisia tietojasi. Voit ottaa meihin yhteyttä edellä mainituilla yhteystiedoilla käyttääksesi seuraavia oikeuksia:

Vastaamme pyyntöösi kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa sen vastaanottamisesta.

Jos olet antanut suostumuksesi, voit perua suostumuksesi milloin tahansa tulemaan voimaan. Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin käyttämällä yllä mainittuja yhteystietoja.

Jos olet EU:ssa, 25. toukokuuta, 2018 jälkeen, sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle henkilökohtaisten tietojesi käsittelyn suhteen.

G. Mitä vaihtoehtoja minulla on?

Ymmärrämme, että et ehkä halua antaa meidän paljastaa henkilökohtaisia tietojasi meidän urakoitsijoillemme, tai antaa meidän käyttää näitä tietoja tarkoituksiin, joiden uskot olevan ristiriidassa sen tarkoituksen kanssa, jota varten ne alun perin kerättiin (kuten sallittu tässä tietosuojakäytännössä) tai jotka myöhemmin saatat valtuuttaa. Siksi voit ottaa meihin yhteyttä ja ilmoittaa meille, että et halua sallia näitä henkilökohtaisten tietojesi käyttöjä. Jos haluat tehdä niin, ota yhteyttä meihin käyttämällä yllä mainittuja yhteystietoja.

Meille on tärkeää, että keräämämme henkilökohtaiset tiedot ovat asianmukaisia ja merkityksellisiä siihen tarkoitukseen, mihin aiomme käyttää niitä. Käytämme henkilökohtaisia tietoja vain tavoilla, jotka ovat yhteensopivia sen tarkoituksen kanssa, jota varten ne on kerätty tai myöhemmin tietoja antavan henkilön valtuuttamia. EBSCO Information Services ryhtyy kohtuullisiin toimiin varmistaakseen, että henkilökohtaiset tiedot ovat merkityksellisiä niiden aiotun käytön kannalta, tarkkoja, täydellisiä ja nykyisiä. 

Voit ilmoittautua sähköpostitiedotteiden tai muiden markkinointimateriaalien vastaanottamiseen meiltä. Jos haluat lopettaa näiden tietojen vastaanottamisen, voit päivittää sähköpostiasetuksesi välittömästi maksutta käyttämällä "unsubscribe"-linkkiä, joka löytyy sähköposteista, jotka lähetämme sinulle tai tilisi asetuksissa sivuillamme tai ottamalla yhteyttä meihin osoitteessa privacy@ebsco.com.

H. Lasten tietojen kerääminen ja käyttö:

Sivustojamme ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille lapsille. Kukaan alle 16-vuotias ei voi antaa henkilökohtaisia tietoja verkkosivuille tai verkkosivuilla. Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 16-vuotiailta lapsilta. Jos olet alle 16-vuotias, älä käytä tai anna mitään tietoja tällä sivustolla tai sen ominaisuuksista. Jos opimme, että olemme keränneet tai saaneet henkilötietoja alle 16-vuotiaasta lapsesta ilman vanhempien suostumusta, poistamme nämä tiedot. Jos uskot, että meillä voi olla mitään tietoa alle 16-vuotiaasta lapsesta, ota meihin yhteyttä käyttämällä edellä mainittuja tietoja.

Jos olet vanhempi ja sinulla on kysyttävää käytännöistämme, ota rohkeasti yhteyttä meihin edellä mainituilla yhteystiedoilla.

I. Kuinka kauan säilytämme nämä tiedot?

Säilytämme sinulta keräämiämme henkilökohtaisia tietoja, jos meillä on meneillään laillinen liiketoimi-intressi tai muu laillinen tarve (esimerkiksi tarjota sinulle pyytämäsi palvelu tai noudattaa sovellettavia oikeudellisia, verotuksellisia tai kirjanpidollisia vaatimuksia).

Kun meillä ei ole muita oikeutettuja liiketoiminnan edun tai oikeudellista tarvetta käsitellä henkilökohtaisia tietoja, me joko poistamme tai anonymisoimme ne tai, jos tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi, koska henkilökohtaiset tiedot on tallennettu varmuuskopioarkistoihin), niin me säilytämme henkilökohtaiset tietosi turvallisesti ja eristämme ne jatkokäsittelystä, kunnes poisto on mahdollista.

J. Mitä oikeuksia minulla on?

Pyynnöstä EBSCO Information Services kertoo sinulle, jos käsittelemme mitään henkilökohtaisia tietojasi. Riippuen asuinmaastasi, sinulla voi olla laillisia oikeuksia suhteessa henkilökohtaisiin tietoihisi. Sellaisenaan, jos haluat hallita, muuttaa, rajoittaa tai poistaa henkilökohtaisia tietoja, voit tehdä sen tilin asetusten kautta tai ottamalla yhteyttä meihin käyttämällä edellä mainittuja tietoja. Vastaamme pyyntönne kohtuullisessa ajassa.

Jos me käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi, jotka perustuvat oikeutettuihin etuihimme, voit vastustaa tätä käsittelyä tietyissä olosuhteissa. Tällaisissa tapauksissa lopetamme henkilökohtaisten tietojesi käsittelyn, ellei meillä ole pakottavia laillisia perusteita jatkaa käsittelyä tai jos niitä tarvitaan vaatimustenmukaisuuden ja/tai oikeudellisten syiden vuoksi. Jos me käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointiin, voit aina vastustaa tai jättäytyä pois käyttämällä peruutuslinkkiä sellaisessa viestinnässä tai ottamalla yhteyttä EBSCO Information Servicesiin yllä olevien yhteystietojen avulla.

EU:n ja Yhdysvaltain Privacy Shield ja Sveitsin-Yhdysvaltain Privacy Shield

EBSCO Information Services noudattaa EU-U.S. Privacy Shield Framework- ja Sveitsin-U.S.A:n Privacy Shield Framework -asetuksia Euroopan unionista, Euroopan talousalueesta (ETA) tai Sveitsistä Yhdysvaltoihin siirrettyjen henkilökohtaisten tietojen keräämistä, käyttöä ja säilyttämistä koskevaa Yhdysvaltain kauppaministeriön tietosuojajärjestelmää.  EBSCO Information Services on sertifioinut kauppaministeriölle, että se noudattaa Privacy Shield -periaatteita.  Jos tämän tietosuojakäytännön ja tietosuojakilven periaatteiden välillä on ristiriita, sovelletaan tietosuojakilven periaatteita. Saat lisätietoja Privacy Shield Frameworkista ja voit tarkastella sertifiointiamme käymällä Yhdysvaltain kauppaministeriön Privacy Shield -luettelon sivustolla [https://www.privacyshield.gov/list].

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan minkä tyyppisiä henkilökohtaisia tietoja keräämme, minkä tyyppisille kolmansille osapuolille luovutamme nämä tiedot, ja mihin tarkoituksiin me teemme niin. EU:n ja Sveitsin asukkailla on oikeus saada käyttöönsä henkilökohtaiset tiedot, jotka EBSCO Information Services ylläpitää, ja joissain tapauksissa heillä voi olla oikeus oikaista tai muuttaa henkilökohtaisia tietoja, jotka ovat virheellisiä tai joita on käsitelty yksityisyyden suojaa koskevien periaatteiden vastaisesti lain sallimissa rajoissa. Jos haluat käyttää tätä oikeutta, ota meihin yhteyttä osoitteessa privacy@ebsco.com.

EBSCO Information Services on edelleen vastuussa, jos se siirtää henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille, jotka käsittelevät näitä henkilökohtaisia tietoja tavalla, joka on ristiriidassa tietosuojakilven periaatteiden kanssa.

Mitä tulee henkilökohtaisten tietojen saamiseen ja siirtämiseen Privacy Shield Frameworkin nojalla, EBSCO Information Services on Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomission lainvalvontaviranomaisten valtuuksien alainen.  Tietyissä tilanteissa EBSCO Information Services voidaan vaatia paljastamaan henkilökohtaisia tietoja vastauksena viranomaisten laillisiin pyyntöihin, myös kansallisen turvallisuuden tai lainvalvontavaatimusten täyttämiseksi.

Tietosuojaperiaatteiden mukaisesti EBSCO Information Services sitoutuu ratkaisemaan valituksia, jotka liittyvät henkilökohtaisten tietojesi keräämiseemme tai käyttämiseemme.  EU:n ja Sveitsin yksittäiset henkilöt, joilla on tiedusteluja tai valituksia, voivat ottaa yhteyttä EBSCO Information Servicesiin postitse osoitteessa 5724 Highway 280 E, Birmingham, AL 35242 USA, Attn: Tietosuojavaltuutettu tai sähköpostitse osoitteessa privacy@ebsco.com.  EBSCO Information Services on edelleen sitoutunut viittaamaan ratkaisemattomat tietosuojakilpivalitukset vaihtoehtoiseen riidanratkaisupalveluun, joka sijaitsee Yhdysvalloissa.  Jos sinulla on ratkaisematon tietosuojaa tai tietojenkäyttöä koskeva huoli siitä, että emme ole käsitelleet sitä tyydyttävästi, ota yhteyttä yhdysvaltalaisen kolmannen osapuolen riitojenratkaisumenettelyn tarjoajaamme (maksutta) osoitteessa https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

Tietyin edellytyksin, tarkemmin kuvattu Privacy Shield -sivustolla  [https://www.privacyshield.gov/article?id=How-to-Submit-a-Complaint], sinulla voi olla oikeus vedota sitovaan välimiesmenettelyyn, kun muut riidanratkaisumenettelyt on käytetty loppuun.   

Kysymyksiä

Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai huolia tästä yksityisyyden suojasta tai käytännöstämme, ota meihin yhteyttä yllä olevien yhteystietojen avulla.

Jos sinulla on ratkaisematon yksityisyyden tai tietojen käytön huoli siitä, että emme ole käsitelleet sitä tyydyttävästi, ota yhteyttä yhdysvaltalaisen kolmannen osapuolen riidanratkaisupalveluumme (maksuton) osoitteessa [https://feedback-form.truste.com/watchdog/request].

Tietosuojakäytännön muutokset

Ilmoitamme sinulle tämän tietosuojakäytännön muutoksista julkaisemalla päivitetyn käytännön tällä sivulla. Hyväksyt, että sivustojen jatkuva käyttö on tunnustus ja suostumus kaikkiin tämän tietosuojakäytännön ehtoihin, jotka ovat voimassa käyttöhetkellä. Jos teemme olennaisia muutoksia, ilmoitamme sinulle ilmoituksella tällä sivustolla ennen muutoksen voimaantulemista. Kehotamme sinua säännöllisesti tarkistamaan tämän sivun uusimmat tiedot meidän tietosuojakäytännöstämme.

Sekalaista

Tämä tietosuojakäytäntö ei koske LearningExpress, LLC:n keräämiä tietoja. Lisätietoja LearningExpress, LLC-sivuston tietokäytännöistä saat verkkosivuilta osoitteesta www.learningexpresshub.com.

Älä jäljitä signaaleja: EBSCO ei tunnista automatisoituja selainsignaaleja seurantamekanismeista, joihin voi sisältyä "Älä jäljitä"-ohjeita.

Tietosuojan edustajat -

EBSCO-tietosuojan edustaja

Liiketoiminnan rekisteröintimaa

EBSCO International, Inc.

Yhdistynyt kuningaskunta ja Ruotsi

EBSCO Information Services SAS

Ranska

EBSCO GmbH

Itävalta

EBSCO Information Services GmbH

Saksa

EBSCO Information Services B.V.

Alankomaat

EBSCO Information Services S.r.l.

Italia

EBSCO Subscription Services Espana S.L.U.

Espanja

EBSCO Information Services s.r.o.

Tšekin tasavalta

EBSCO Sp. z.o.o.

Puola