Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Informatie & technologie op maat voor uw eindgebruikers

Lees meer

Lokale webinarserie voor de Benelux: Bekijk nu de opnamen!

Met het annuleren van vele evenementen, zijn ook platformen weggevallen die bibliotheken konden gebruiken voor het uitwisselen van ervaringen en informatie. Omdat we u ook in deze tijd en onder deze omstandigheden graag blijven ondersteunen en met u van gedachten blijven wisselen, hebben we de afgelopen weken interessante webinars georganiseerd. U kunt nu de opnamen terugkijken!


Bekijk de opnamen »

Technologie

Met onze technologie creëert u de beste oplossingen voor uw eindgebruikers.

Lees meer »

Producten & diensten

We bieden content, diensten en technologieën op maat voor ieder type instelling, bibliotheek of organisatie.

Lees meer »

Waarom EBSCO

We hechten waarde aan goede en langdurige samenwerkingsrelaties en streven naar constante uitbreiding van marktkennis en expertise.

Lees meer »

EBSCO Benelux

Related Video:

EBSCO’s aanbod omvat onder meer gerenommeerde content in de vorm van databanken, e-books en wetenschappelijke tijdschriften en een veelzijdige discovery tool. Doordat we de doelstellingen van onze klanten delen, kunnen we waardevolle oplossingen ontwikkelen die aansluiten op hun wensen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over wie wij zijn en waar we in geloven.

Aanmelden voor nieuwsbrieven