Informatie & technologie op maat voor uw eindgebruikers

Lees meer

Nieuwe Nederlandstalige webinarserie – Najaar 2020

Eerder dit jaar organiseerden we een webinarserie speciaal voor de Benelux als alternatief voor de congressen en evenementen die door de COVID-19-pandemie wegvielen en om u een manier te bieden om in contact te blijven met ons en uw collega’s in de bibliotheekcommunity. Omdat er grote belangstelling voor deze sessies was, willen we u ook dit najaar de mogelijkheid bieden om via een nieuwe webinarreeks meer te weten te komen over onze oplossingen en producten en om ideeën met ons uit te wisselen. De komende periode hebben we daarom wederom een aantal interessante webinars gepland waarvoor we u van harte willen uitnodigen.


Agenda en aanmelden »

Technologie

Met onze technologie creëert u de beste oplossingen voor uw eindgebruikers.

Lees meer »

Producten & diensten

We bieden content, diensten en technologieën op maat voor ieder type instelling, bibliotheek of organisatie.

Lees meer »

Waarom EBSCO

We hechten waarde aan goede en langdurige samenwerkingsrelaties en streven naar constante uitbreiding van marktkennis en expertise.

Lees meer »

EBSCO Benelux

Related Video:

EBSCO’s aanbod omvat onder meer gerenommeerde content in de vorm van databanken, e-books en wetenschappelijke tijdschriften en een veelzijdige discovery tool. Doordat we de doelstellingen van onze klanten delen, kunnen we waardevolle oplossingen ontwikkelen die aansluiten op hun wensen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over wie wij zijn en waar we in geloven.

Aanmelden voor nieuwsbrieven