Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Informatie & technologie op maat voor uw eindgebruikers

Lees meer over EBSCO

Bezoek EBSCO tijdens Informatie aan Zee 2019!

Op 19 en 20 september aanstaande organiseert de VVBAD haar tweejaarlijkse congres Informatie aan Zee in Kursaal in Oostende. EBSCO is er ook dit jaar bij! Ons team staat beide dagen klaar om uw vragen te beantwoorden en demonstraties te geven. Kom bij ons langs op stands 2.24 en 2.25 voor meer informatie over bijvoorbeeld DRM-vrije e-books, discovery en de vernieuwde EBSCONET-interface.


Lees meer »

Technologie

Met onze technologie creëert u de beste oplossingen voor uw eindgebruikers.

Lees meer »

Producten & diensten

We bieden content, diensten en technologieën op maat voor ieder type instelling, bibliotheek of organisatie.

Lees meer »

Waarom EBSCO

We hechten waarde aan goede en langdurige samenwerkingsrelaties en streven naar constante uitbreiding van marktkennis en expertise.

Lees meer »

EBSCO Benelux

Related Video:

EBSCO’s aanbod omvat onder meer gerenommeerde content in de vorm van databanken, e-books en wetenschappelijke tijdschriften en een veelzijdige discovery tool. Doordat we de doelstellingen van onze klanten delen, kunnen we waardevolle oplossingen ontwikkelen die aansluiten op hun wensen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over wie wij zijn en waar we in geloven.

Aanmelden voor nieuwsbrieven