Informatie & technologie op maat voor uw eindgebruikers

Lees meer

Terugblik: Het jaar 2020 in webinars

Natuurlijk hadden we de afgelopen maanden het liefst persoonlijk met u gesproken tijdens bezoeken en op congressen en andere evenementen. We zijn echter heel blij dat we bij afwezigheid van die mogelijkheid wel virtueel contact met u hebben kunnen houden. De webinars die we zowel in het voor- als het najaar voor u organiseerden, werden met veel enthousiasme ontvangen. U kunt nu alle webinars terugkijken! We vragen tevens uw feedback om ervoor te zorgen dat onze webinars ook in de toekomst aan uw wensen blijven voldoen.


Lees meer »

Technologie

Met onze technologie creëert u de beste oplossingen voor uw eindgebruikers.

Lees meer »

Producten & diensten

We bieden content, diensten en technologieën op maat voor ieder type instelling, bibliotheek of organisatie.

Lees meer »

Waarom EBSCO

We hechten waarde aan goede en langdurige samenwerkingsrelaties en streven naar constante uitbreiding van marktkennis en expertise.

Lees meer »

EBSCO Benelux

Related Video:

EBSCO’s aanbod omvat onder meer gerenommeerde content in de vorm van databanken, e-books en wetenschappelijke tijdschriften en een veelzijdige discovery tool. Doordat we de doelstellingen van onze klanten delen, kunnen we waardevolle oplossingen ontwikkelen die aansluiten op hun wensen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over wie wij zijn en waar we in geloven.

Aanmelden voor nieuwsbrieven