Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Bezoek EBSCO tijdens congres ‘Smart Humanity 2019’ van de KNVI!

Geplaatst op 03-09-2019 in Bibliotheken

Het jaarlijkse congres van de KNVI vindt dit jaar plaats in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam. Het thema is evenals vorig jaar ‘Smart Humanity’. EBSCO is opnieuw hoofdsponsor!


Op donderdag 14 november aanstaande organiseert de KNVI haar jaarlijkse congres, dit keer in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam. EBSCO is ook dit jaar hoofdsponsor! Ons team staat de hele dag klaar om uw vragen te beantwoorden en demonstraties te geven. Kom bij ons langs voor meer informatie over bijvoorbeeld onze volledig vernieuwde evidence-based tool DynaMed, DRM-vrije e-books, en de verbeterde EBSCONET-interface.

EBSCO is niet alleen op de beursvloer maar ook in het programma vertegenwoordigd. In zijn presentatie met de titel ‘Semantic search – Van big data naar intelligente data’ gaat Roman Piontek, Director of SaaS Innovation bij EBSCO, in op de vraag hoe we ervoor kunnen zorgen we dat de kwaliteit, vindbaarheid en herbruikbaarheid van data gegarandeerd is en blijft. Lees hier meer, en zet deze presentatie die om 10:00 uur plaatsvindt zeker in uw agenda.

Graag tot ziens tijdens Smart Humanity 2019!

Bezoek de congressite Aanmelden

Share this: