Deze website maakt gebruik van cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden.

Deze website maakt gebruik van cookies.

SAGE-content in EBSCO Discovery Service uitgebreid

Geplaatst op 07-12-2017 in Bibliotheken

Met EBSCO Discovery Service (EDS) heeft u op ieder gewenst moment kwaliteitsinformatie binnen handbereik. Om EDS steeds verder voor u te verbeteren wordt de beschikbare content doorlopend aangevuld met bronnen van internationale topuitgevers.

Onlangs zijn de volgende bronnen toegevoegd:

SAGE
Er is nieuwe content van uitgever SAGE beschikbaar in EDS. De vijf contentcollecties die reeds van SAGE beschikbaar waren zijn nu, samen met de nieuwe content, onderverdeeld in twee nieuwe collecties. Indien u al SAGE-content geactiveerd heeft in uw EDS-profiel, kunt u hier kijken voor meer informatie. De twee nieuwe SAGE-platforms zijn:

SAGE Knowledge: Een cross-media platform waarin gebruikers een groot aantal video’s, boeken en naslagwerken op het gebied van sociale wetenschappen kunnen doorzoeken en bekijken. SAGE Knowledge bevat de volgende bronnen:

 • SAGE Navigator
 • SAGE Video
 • SAGE Business Cases
 • SAGE Books – Nieuw in EDS
 • SAGE Reference – Nieuw in EDS

SAGE Research Methods: Deze contentcollectie ondersteunt onderzoek op alle niveaus en voorziet gebruikers van materialen voor iedere fase in het onderzoeksproces. SAGE Research Methods bevat de volgende bronnen:

 • SAGE Research Methods Cases
 • SAGE Research Methods Datasets
 • SAGE Research Methods Video – Nieuw in EDS
 • SAGE Research Methods Books and Reference – Nieuw in EDS

Alle EDS-klanten kunnen de SAGE-content doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige tekst op de uitgeverssite.

NUMÉRIQUE PREMIUM
Numérique Premium is een Franstalige leverancier van e-books op het gebied van geschiedenis en humane wetenschappen. Numérique Premium bevat informatie over alle geschiedkundige periodes, van het oude Griekenland tot de 21ste eeuw, en nog veel meer. Alle EDS-klanten kunnen de metadata van Numérique Premium doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige tekst op het uitgeversplatform.

HENRIETTA SZOLD INSTITUTE
Alle EDS-klanten kunnen onderstaande databanken van het Henrietta Szold Institute doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige tekst op de uitgeverssite.

 • Publications in Education & the Social Sciences is een bibliografische databank met wetenschappelijke publicaties die door Israëlische wetenschappers geschreven zijn. Onderwerpen zijn onder meer onderwijs, psychologie, sociologie, demografie, communicatie, manage• ment en politieke wetenschap.
 • Research Tools is een databank met complete bibliografische informatie en een gedetailleerde beschrijvingen van meetinstrumenten en onderzoekstools die door wetenschappers in Israël gebruikt zijn bij onderzoek op het gebied van onderwijs en maatschappij.

MULTILEGIS: ICACIONES ACTUALIZABLES
Multilegis: Publicaciones Actualizables is een bron voor juridisch, boekhoudkundig en belastingonderzoek en -praktijken. De databank helpt gebruikers om met behulp van LEGIS, een leider in de juridische uitgeefwereld in Latijns-Amerika, betrouwbare, efficiënte en succesvolle beslissingen te nemen. Alle EDS-klanten kunnen de metadatarecords doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige tekst op het Multilegis-platform.