Deze website maakt gebruik van cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Test uw verpleegkundige vaardigheden – Gaat u de uitdaging aan?

Geplaatst op 15-06-2017 in Medisch

De kwaliteit van patiëntenzorg is mede afhankelijk van de competenties en het vertrouwen van verpleegkundige staf in hun vaardigheden. Het investeren in verpleegkundige skills is van cruciaal belang voor het verbeteren van zorguitkomsten, patiëntveiligheid en -tevredenheid, en het voorkomen van incidenten. Verpleegkundigen moeten niet alleen beschikken over uitstekende technische vaardigheden, maar moeten ook competent zijn op het gebied van communicatie, patiëntenvoorlichting en culturele zaken. Om hiervoor te kunnen zorgen is het belangrijk dat ziekenhuizen investeren in scholing, professionele groei en ontwikkeling. Of dat nu in de vorm van een zorgvuldig samengesteld verpleegkundig opleidingsprogramma, toegang tot kwaliteitsbronnen, evidence-based modules voor continuing education, of al deze punten is – een dergelijke investering leidt altijd tot blije en zelfverzekerde verpleegkundigen en veilige en tevreden patiënten.

In onderstaande video wordt een casus gepresenteerd waarin een 72-jarige man naar de spoedeisende hulp gebracht wordt nadat hij al drie dagen griepsymptomen vertoont. Wanneer hij in het ziekenhuis arriveert, heeft hij tachycardie, hypotensie en een versnelde ademhaling, en voelen zijn ledematen koud aan. Zijn arts bestelt laboratoriumtesten en vraagt de verpleegkundige om een infuus aan te leggen.

Bekijk de video en test uw verpleegkundige vaardigheden.

Nursing Reference Center™ Plus Skills Challenge: Peripheral IV Cannula Insertion

Related Video:

Wilt u meer weten over Nursing Reference Center™ Plus, de vooraanstaande evidence-based informatiebron ontwikkeld door en voor verpleegkundigen, en hoe deze tool verpleegkundigen kan helpen hun vaardigheden op peil te houden? Klikt u dan hieronder!

Lees meer