Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Bezoek EBSCO tijdens congres ‘Smart Humanity 2018’ van de KNVI!

Geplaatst op 04-10-2018 in Bibliotheken

Het jaarlijkse congres van de KNVI vindt dit jaar plaats in het EYE in Amsterdam. Het thema is ‘Smart Humanity’. EBSCO is opnieuw hoofdsponsor!

De unieke locatie is niet het enige dat nieuw is aan het congres; het evenement zal dit jaar voor het eerst 24 uur duren. De dag wordt verdeeld in vijf tijdvakken met ieder een deel inhoud, een pauze/cateringmoment en tijd om te netwerken. U kunt zich inschrijven voor één of meer vakken, of een passe-partout voor 24 uur aanschaffen.

Het EBSCO-team staat tijdens tijdvakken 3 en 4, tussen 9:00 en 17:00 uur, klaar om uw vragen te beantwoorden en demonstraties te geven. U vindt ons als u de Arena binnenkomt bovenaan de trap, achter het bargedeelte (nummer 14 op de afbeelding hieronder). Kom bij ons langs voor meer informatie over bijvoorbeeld DRM-vrije e-books, onze medische point-of-care tools en de vernieuwde EBSCONET-interface. Lees in dit artikel meer over EBSCO’s aanwezigheid op het congres!


Graag tot ziens op 13 december in Amsterdam!

Bezoek de congressite Aanmelden

Share this: