Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Bezoek EBSCO tijdens Informatie aan Zee 2019!

Geplaatst op 16-07-2019 in Bibliotheken

Op 19 en 20 september aanstaande organiseert de VVBAD haar tweejaarlijkse congres Informatie aan Zee in Kursaal in Oostende. EBSCO is er ook dit jaar bij! Ons team staat beide dagen klaar om uw vragen te beantwoorden en demonstraties te geven. Kom bij ons langs op stands 2.24 en 2.25 voor meer informatie over bijvoorbeeld DRM-vrije e-books, discovery en de vernieuwde EBSCONET-interface.


EBSCO is niet alleen op de beursvloer maar ook in het programma vertegenwoordigd. In zijn presentatie op donderdag 19 september (“Alles draait om connecties: Over institutional repositories, onderzoeksworkflows en platformen”) gaat Tamir Borensztajn onder meer in op de kansen en uitdagingen die komen kijken bij het koppelen van diensten voor het deponeren, preserveren, vindbaar maken en presenteren van onderzoeksoutput. Lees meer in dit blogartikel. Heeft u interesse in bijvoorbeeld institutional repositories, onderzoeksoutput of open access? Zet deze presentatie dan zeker in uw agenda.

Graag tot ziens tijdens Informatie aan Zee 2019!

Bezoek de congressite Aanmelden

Share this: