Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Bloomsbury Education & Childhood Studies en Legal Online toegevoegd aan EBSCO Discovery Service

Geplaatst op 25-03-2020 in Bibliotheken


Met EBSCO Discovery Service (EDS) heeft u op ieder gewenst moment kwaliteitsinformatie binnen handbereik. Om EDS steeds verder voor u te verbeteren wordt de beschikbare content doorlopend aangevuld met bronnen van internationale topuitgevers. Onlangs zijn onder meer de volgende bronnen toegevoegd:

Bloomsbury Education & Childhood Studies

Bloomsbury Education & Childhood Studies biedt systematische en uitgebreide informatie van over de gehele wereld over onderwijs en jeugd. Alle EDS-klanten kunnen de metadatarecords doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige content op het Bloomsbury-platform.

Legal Online

Legal Online wordt uitgegeven door Legal Publishing in Turkije. Het is een online bibliotheek met academische en praktische juridische tijdschriften en boeken. De meer dan 3.500 records in EDS omvatten ruim 400 boeken en artikelen uit meer dan 12 tijdschriften. Alle EDS-klanten kunnen de metadata van Legal Online doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige tekst op het uitgeversplatform.

Bronnen in EDS beheren Vraag meer informatie over EDS aan

Share this: