Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

E-books van Koninklijke Van Gorcum nu beschikbaar via EBSCO

Geplaatst op 17-09-2019 in Bibliotheken


EBSCO eBooks™ breidt haar e-bookaanbod doorlopend uit met nieuwe titels en nieuwe uitgevers. Naast het uitgebreide aanbod aan internationale titels, zijn er ook duizenden academische, wetenschappelijke, medische en zakelijke Nederlandstalige titels beschikbaar. Wist u bijvoorbeeld dat u sinds kort ook de titels van uitgeverij Koninklijke Van Gorcum bij EBSCO kunt bestellen?

Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum ondersteunt studenten en professionals in het onderwijs en het sociaal domein met excellente multimediale content. Het ruime e-bookaanbod dat nu via EBSCO verkrijgbaar is, omvat onder meer titels op het gebied van (ortho-)pedagogiek, (interculturele) communicatie, psychologie en sociale vaardigheden.


Voorbeelden van andere bekende titels zijn Gezondheidsvoorlichting en gedragsverandering, Meer dan onderwijs, Leerboek kinder- en jeugdpsychiatrie, Inleiding in de pedagogiek en Intercultural Sensitivity.

Wilt u het volledige e-bookaanbod van Koninklijke Van Gorcum dat u via EBSCO kunt bestellen bekijken? Kijkt u dan in de EBSCOhost® Collection Manager of in GOBI®. Heeft u nog geen toegang? Vraag dan nu een account aan!

Vraag meer informatie aan

Share this: