Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

EBSCO lanceert nieuw Europees trainingsportal

Geplaatst op 10-01-2019 in Bibliotheken


Met plezier introduceert EBSCO een trainingsportal met een breed aanbod aan Engelstalige online trainingssessies die gegeven worden op tijdstippen die perfect passen binnen Europese kantooruren: http://ebsco-ese.webex.com/

Georg Vogtherr, Training & Implementation Specialist voor Nederlands- en Duitssprekend Europa, stelt het schema met de rest van het Europese trainingsteam samen. U kunt dus, naast de sessies die Georg host, ook kosteloos deelnemen aan de trainingen van zijn collega’s in de UK, Frankrijk, Zweden en Tsjechië. U beschikt over veel meer keuze en flexibiliteit!

Het trainingsoverzicht wordt regelmatig bijgewerkt, dus houd het portal in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste sessies. We houden u graag tevens via onze Nederlandstalige nieuwsbrieven op de hoogte van aankomende trainingen (klik hier om u in te schrijven indien u deze nog niet ontvangt). Graag tot ziens bij één van onze online trainingssessies!

Bezoek het portal

Share this: