Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Het PICO-proces: Hoe zat het ook al weer?

Geplaatst op 02-12-2019 in Medisch


Om met verpleegkundig onderzoek de beste resultaten voor optimale patiëntenzorg te bereiken, is het gebruik van de juiste onderzoeksvragen van cruciaal belang. Help studenten en professionals betere onderzoeksvragen te formuleren met de PICO-zoekstrategie.

Een goede onderzoeksvraag in combinatie met kwaliteitsbronnen als CINAHL® Complete en Nursing Reference Center™ Plus leidt tot betere evidence-based resultaten. De PICO-zoekstrategie, een methode voor het ontwikkelen van goede klinische onderzoeksvragen vóór de start van een onderzoek, helpt medisch professionals en studenten hun onderzoeksproces te stroomlijnen.

Kunnen de onderzoekers binnen uw organisatie wel een opfrisser over het PICO-proces gebruiken? In onze flyer vinden zij omschrijvingen van de vier elementen die hen helpen bij het opstellen van een effectieve klinische onderzoeksvraag. Download de flyer nu!

Download de PICO-flyer

Share this: