Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Internationale bronnen uit onder meer Nieuw-Zeeland en Japan toegevoegd aan EBSCO Discovery Service

Geplaatst op 05-06-2019 in Bibliotheken


Met EBSCO Discovery Service (EDS) heeft u op ieder gewenst moment kwaliteitsinformatie binnen handbereik. Om EDS steeds verder voor u te verbeteren wordt de beschikbare content doorlopend aangevuld met bronnen van internationale topuitgevers. Onlangs zijn onder meer de volgende bronnen toegevoegd:

ECONOMIST HISTORICAL ARCHIVE

Het Economist Historical Archive wordt uitgegeven door Gale Cengage Learning en is de volledig doorzoekbare facsimile-editie van The Economist. Deze wekelijkse paper is onmisbaar voor iedereen die zich bezighoudt met politiek, actualiteiten en alle aspecten rondom het bedrijfsleven en handel wereldwijd. Alle EDS-klanten kunnen de content van Gale Cengage Learning doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige tekst op het uitgeversplatform.

BWB COLLECTIONS

De BWB Collections omvatten enkele van de beste nonfictie verhalen van Nieuw-Zeeland en vormen een krachtig nieuw lees-, onderzoeks- en onderwijsplatform. Alle EDS-klanten kunnen de metadata doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige tekst op het BWB-platform.

ADEAC

ADEAC (A System of Digitalization and Exhibition for Archive Collections) is een cloud-based databasesysteem ontwikkeld door TRC-ADEAC Inc. Met ADEAC kunt u naar en in verschillende Japanse materialen zoeken. Alle EDS-klanten kunnen de metadata doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige tekst op het ADEAC-platform.

Bronnen in EDS beheren Vraag meer informatie over EDS aan

Share this: