Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Internationale webinarsessies september

Geplaatst op 03-09-2020 in Bibliotheken


Eerder informeerden we u al over EBSCO’s nieuwe internationale webinarreeks. In dit artikel gaan we dieper in op de (Engelstalige) sessies die in de maand september georganiseerd zullen worden. U vindt het overzicht en links om u aan te melden hieronder (let op; de tijden hieronder zijn in CET maar wanneer u naar de aanmeldpagina doorklikt, ziet u de tijden in EDT)!

9 september - Evolution and Transition: EBSCO Research Services & A Focus on the Future
Het leveren van betrouwbare en zinvolle informatie ligt ten grondslag aan de missie van EBSCO. Hoe vertaalt onze missie zich in onze productvisie en -richting? Deze webinar geeft u inzicht in onze onderzoeksoplossingen, de evolutie van onze producten en onze ondersteuning van open-source-bibliotheekplatform FOLIO.
14:00 uur | 19:00 uur

16 september - What’s the Buzz? An EBSCO FOLIO Project Update
FOLIO groeit. Steeds meer bibliotheken implementeren of overwegen FOLIO als hun nieuwe toekomstgerichte bibliotheekplatform. In deze webinar bespreken de presentatoren EBSCO FOLIO, EBSCO’s ondersteuning van het FOLIO-platform, de productroadmap en functies.
14:00 uur | 19:00 uur

23 september - EBSCO, Content and Platforms
Databanken zijn essentieel voor de onderzoekservaring van gebruikers en bieden hen toegang tot betrouwbare content. In deze sessie zal Sara Earley, Senior Vice President Research Databases, de databankstrategie van EBSCO bespreken, en zich daarbij met name richten op contentbronnen, verbeterde toegang en de gebruikerservaring in het algemeen.
14:00 uur | 19:00 uur

30 september - Coffee with EBSCO: A Roundtable Discussion with Colleagues
Onze panelleden bespreken onderwerpen die variëren van de rol van hun bibliotheek in afstandsonderwijs en -onderzoek tot het promoten van bibliotheekbronnen met behulp van sociale media. Deze informele en informatieve webinar is bedoeld om u te helpen en vragen die u wellicht heeft te behandelen. Dien daarom voor 29 september hier uw vraag of onderwerp in, en wie weet wordt deze in de sessie besproken!
14:00 uur | 19:00 uur

Bekijk de volledige agenda hier

Share this: