Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Kleine terugblik op Smart Humanity 2019

Geplaatst op 19-11-2019 in Bibliotheken

Smart Humanity 2019, het jaarlijkse congres van de KNVI waar EBSCO ook dit jaar hoofdsponsor was, is inmiddels al weer enkele dagen geleden. Het congres vond dit jaar plaats op een prachtige nieuwe locatie, de Openbare Bibliotheek van Amsterdam. Degenen die al vroeg naar de OBA onderweg waren konden genieten van een prachtige zonsopkomst!


Op de EBSCO-stand was het de gehele dag gezellig druk. We hebben veel interessante gesprekken gehad met zowel oude bekenden als nieuwe gezichten.


Ook de presentatie van Roman Piontek, ‘Semantic Search: Van big data naar intelligente data’, werd zeer goed bezocht – er was vrijwel geen lege stoel meer te zien in het OBA Forum.


Heeft u de presentatie van Roman gemist maar wilt u wel meer weten over dit onderwerp? Of kon u niet bij het congres aanwezig zijn maar heeft u wel vragen of wilt u meer informatie? Aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen!

Wilt u meer foto’s zien van het congres? Bekijkt u dan de sfeerimpressie die de KNVI maakte!

Neem contact op

Share this: