Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Neem deel aan de nieuwe internationale webinarserie ‘Evolution & Transition’

Geplaatst op 24-08-2020 in Bibliotheken


Neem deel aan onze nieuwe internationale webinarserie die onder meer de richting die we ingaan met onze oplossingen en onze plannen en visies voor de toekomst behandelt.

EBSCO’s missie is het beschikbaar stellen van informatie waar en wanneer mensen het nodig hebben. We laten ons daarbij leiden door een aantal kernprincipes: objectieve toegang tot diverse en omvangrijke content, een open infrastructuur ter ondersteuning van onderzoeksworkflows, en open en interoperabele oplossingen voor onze klanten.

Vanaf 9 september organiseren we een nieuwe webinarserie waarin we informatie delen en met u bespreken hoe we met de bibliotheekwereld meegroeien in deze tijd van verandering. We geven onder meer updates over EBSCO’s onderzoeksoplossingen, gaan in op de evolutie van onze producten en vertellen over de ondersteuning van open-source-biliotheekplatform FOLIO – en dat zijn slechts enkele van de vele onderwerpen op het gebied van bibliotheektechnologie die aan bod komen.

We willen ook van u horen! We hebben daarom vier sessies gepland met de titel “Coffee with EBSCO – A Roundtable Discussion With Your Colleagues”, waarin we bibliotheken van over de hele wereld willen samenbrengen om hun ervaringen en ideeën te delen en van elkaar te leren.

De webinars worden meerdere keren per dag gegeven en worden tevens opgenomen zodat u altijd de mogelijkheid heeft om een sessie te volgen – live of op een later moment. U kunt eventuele vragen en suggesties voor en tijdens de webinars insturen op Twitter met de hashtag #OnlinewithEBSCO.

Agenda en aanmelden

Share this: