Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Neem een duik in de geschiedenis met EBSCO’s archieven

Geplaatst op 04-12-2018 in Bibliotheken


Zet uw eindejaarsbudget optimaal in met de archieven van EBSCO. De tijdschriftarchieven en archiefdatabanken voorzien gebruikers van een uniek historisch perspectief op gebieden als reclame, zakenleven, genderstudies, gezondheid, geschiedenis, journalistiek en literatuur. Lees meer en bekijk een speciaal aanbod in dit artikel!

Historische archiefdatabanken
Archiefdatabanken vormen een uitstekende aanvulling voor bibliotheken op hun speciale collecties. Ontdek de geschiedenis met informatie uit de eerste hand met databanken als Civil War Primary Source Documents, African American Historical Serials, Gateway to North America en Arte Publico Hispanic Historical Series 1 & 2.

Archieven van toonaangevende magazines
EBSCO biedt tevens digitale archieven van invloedrijke tijdschriften en magazines als Architectural Digest, Businessweek, Esquire, Forbes, Fortune, People en Time. De bronnen zijn vanaf de eerste uitgave beschikbaar en zijn cover tot cover opgenomen. Lezers kunnen dus het volledige tijdschrift bekijken en doorzoeken, inclusief alle artikelen en advertenties. U kunt nu tot het einde van het jaar profiteren van een speciaal aanbod op deze archieven!

Eindejaarsaanbod tijdschriftarchieven
Wanneer u voor het einde van het kalenderjaar 2018 één van EBSCO’s tijdschriftarchieven aanschaft, ontvangt u 10% korting op de aankoopprijs. Bij aankoop van twee tot vier archieven bieden wij u 20% korting, en wanneer u vijf of meer archieven aanschaft, loopt de korting zelfs op tot 30%!

Bekijk het volledige aanbod Vraag meer informatie aan

Share this: