Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Nieuwe bronnen van onder meer Bloomsbury toegevoegd aan EBSCO Discovery Service

Geplaatst op 09-05-2019 in Bibliotheken


Met EBSCO Discovery Service (EDS) heeft u op ieder gewenst moment kwaliteitsinformatie binnen handbereik. Om EDS steeds verder voor u te verbeteren wordt de beschikbare content doorlopend aangevuld met bronnen van internationale topuitgevers. Onlangs zijn onder meer de volgende bronnen toegevoegd:

BLOOMSBURY APPLIED VISUAL ARTS
Bloomsbury Applied Visual Arts combineert visuele inspiratie met praktisch advies over alles van ideegeneratie en onderzoekstechniek tot portfolio-ontwikkeling, en is daarmee dé bron voor visueel kunstonderwijs. Alle EDS-klanten kunnen de metadatarecords van Bloomsberg Applied Visual Arts doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de content op het uitgeversplatform.

BLOOMSBURY ENCYCLOPEDIA OF PHILOSOPHERS
Bloomsbury Encyclopedia of Philosophers bevat duizenden bibliografische entries over personen die een bijdrage hebben geleverd aan de geschiedenis van het denken en de filosofie. Alle EDS-klanten kunnen de metadatarecords van de Bloomsberg Encyclopedia of Philosophers doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de content op het uitgeversplatform.

BLOOMSBURY FASHION CENTRAL
Bloomsbury Fashion Central is een online platform voor modedocenten, -studenten, -wetenschappers en -professionals. De bron biedt toegang tot artikelen, studieboeken, multimediabronnen, en iconische afbeeldingen op het gebied van mode, textiel en aanverwante onderwerpen. Alle EDS-klanten kunnen de metadatarecords van Bloomsberg Fashion Central doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de content op het uitgeversplatform.

LITFINDER
LitFinder van Gale Cengage Learning biedt toegang tot literaire werken en auteurs door de geschiedenis heen, en bevat gedichten, poëziecitaties, korte verhalen, toespraken, toneelstukken en meer. Alle EDS-klanten kunnen de content van Gale Cengage Learning doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige tekst op het uitgeversplatform.

SMART IMAGEBASE
De Scientific & Medical ART Imagebase (SMART Imagebase) is ontwikkeld door Nucleus Medical Art, en bevat een groeiende collectie kwaliteitsillustraties en -animaties op het gebied van anatomie, fysiologie, chirurgie, pathologie, ziektes, aandoeningen, trauma’s, embryologie, histologie en andere medische onderwerpen. Alle EDS-klanten kunnen de metadata van de SMART Imagebase doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige content op het uitgeversplatform.

Bronnen in EDS beheren Vraag meer informatie over EDS aan

Share this: