Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Nieuwe Spaanstalige en Engelstalige bronnen toegevoegd aan EBSCO Discovery Service

Geplaatst op 09-08-2018 in

Met EBSCO Discovery Service (EDS) heeft u op ieder gewenst moment kwaliteitsinformatie binnen handbereik. Om EDS steeds verder voor u te verbeteren wordt de beschikbare content doorlopend aangevuld met bronnen van internationale topuitgevers.

Onlangs zijn de volgende bronnen toegevoegd.

BLOOM’S LITERATURE
Bloom’s Literature is een uitgebreide bron voor onderzoek op het gebied van literatuur. De bron wordt samengesteld en geredigeerd door Harold Bloom, Professor bij Yale University. Alle EDS-klanten kunnen de content doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige tekst op het platform van uitgever Infobase.

MEMÓRIA DIGITAL DE CATALUNYA (MDC)
Het Memória Digital De Catalunya (MDC) is een coöperatieve open access repository waarin gedigitaliseerde collecties over Catalonië en zijn erfgoed zijn opgenomen. Alle EDS-klanten hebben toegang tot de open access content en kunnen waar beschikbaar de full-text bekijken op het MDC-platform.

VIDAL CONSULT
ViDAL Consult is een Spaanstalige applicatie die medisch professionals helpt bij het nemen van beslissingen. Alle EDS-klanten kunnen de content doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige tekst op het platform van ViDAL Consult.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van het uitgebreide contentaanbod dat voor u beschikbaar is als onderdeel van uw abonnement op EDS, voegt u bovenstaande bronnen en de bijbehorende links toe aan uw profiel. Klik op de link hieronder voor instructies.

Bronnen in EDS beheren Vraag meer informatie over EDS aan

Share this: