Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Open Research Library en veel andere bronnen toegevoegd aan EBSCO Discovery Service

Geplaatst op 12-02-2020 in Bibliotheken


Met EBSCO Discovery Service™ (EDS) heeft u op ieder gewenst moment kwaliteitsinformatie binnen handbereik. Om EDS steeds verder voor u te verbeteren wordt de beschikbare content doorlopend aangevuld met bronnen van internationale topuitgevers. Onlangs zijn onder meer de volgende bronnen toegevoegd:

Open Research Library
De Open Research Library is een door Knowledge Unlatched beheerde collectie open access wetenschappelijke monografieën. Alle EDS-klanten kunnen de metadata van Open Research Library doorzoeken.

CEIC Data
Het door een team van deskundige economen en analysten opgerichte CEIC Data biedt toegang tot zeer uitgebreide en nauwkeurige gegevens van meer dan 200 economieën. Alle EDS-klanten kunnen CEIC Data doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de data op het CEIC Data-platform.

Gale in Context: College
Gale In Context: College bevat interdisciplinaire content die de ontwikkeling van vaardigheden als kritisch denken, probleemoplossing, communicatie, samenwerking, creativiteit en innovatie stimuleert. Alle EDS-klanten kunnen de metadata doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige tekst op het platform van Gale Cengage Learning.

Construction Information Service
De Construction Information Service (CIS) is een online tool die toegang biedt tot actuele regelgeving, bouwnormen, technisch advies en nieuws over bouw-, engineering-, ontwerp- en constructieprocessen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Wederzijdse klanten hebben nu in EDS toegang tot CIS-content.

Lamyline
Lamlyine van Wolters Kluwer is een Franstalige juridische database die tegemoet komt aan de informatiebehoeften van juridisch professionals. Alle EDS-klanten kunnen de metadata doorzoeken in EDS, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige tekst op het Lamylineplatform.

Biblioteca Digital Online Sepín
Biblioteca Digital Online Sepín voorziet juridisch professionals van meer dan 1.500 titels op het gebied van jurisprudentie, rechtsvormen, doctrine, wetgeving en juridisch nieuws. Alle EDS-klanten kunnen de metadata doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige tekst op het uitgeversplatform.

Korea Citation Index
De Korea Citation Index (KCI) wordt geproduceerd door de National Research Foundation of Korea en is een databank met informatie over tijdschriften, artikelen en referenties waarmee citatierelaties tussen artikelen geanalyseerd kunnen worden. Alle EDS-klanten kunnen de data doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige informatie op het KCI-platform.

Bronnen in EDS beheren Vraag meer informatie over EDS aan

Share this: