Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Scherp uw vaardigheden voor het gebruik van EBSCO-tools aan met onze online trainingssessies

Geplaatst op 14-10-2019 in Bibliotheken


EBSCO’s Europese trainingsportal kent een breed aanbod aan Engelstalige online trainingssessies die gegeven worden op tijdstippen die perfect passen binnen Europese kantooruren. Lees meer in dit artikel!

Wilt u uw kennis over de EBSCO-producten en -oplossingen van uw organisatie bijspijkeren? In ons trainingsportal vindt u een breed aanbod aan Engelstalige online trainingssessies die gegeven worden op tijdstippen die perfect passen binnen Europese kantooruren. Of u nu meer wilt weten over het nieuwe vernieuwingswinkelwagentje in EBSCONET®, het bestellen van e-books in de EBSCOhost® Collection Manager, het vernieuwde DynaMed® of het op maat maken van EBSCO Discovery Service™, u vindt hier passende trainingen.

Georg Vogtherr, Training & Implementation Specialist voor Nederlands- en Duitssprekend Europa, stelt het schema met de rest van het Europese trainingsteam samen. U kunt dus, naast de sessies van Georg, ook kosteloos deelnemen aan de trainingen van zijn collega’s in de UK, Frankrijk, Zweden en Tsjechië, en beschikt over veel keuze en flexibiliteit!

Het trainingsoverzicht wordt regelmatig bijgewerkt, dus houd het portal in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste sessies. In onze Nederlandstalige academische en medische nieuwsbrieven herinneren we u elke maand aan de aankomende trainingen. Ontvangt u deze EBSCO-nieuwsbrieven nog niet? Klikt u dan hier om zich in te schrijven. Graag tot ziens bij één van de online trainingssessies!

Bezoek het portal

Share this: