Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Springer Nature Journals toegevoegd aan EBSCO Discovery Service

Geplaatst op 08-08-2019 in Bibliotheken


Met EBSCO Discovery Service (EDS) heeft u op ieder gewenst moment kwaliteitsinformatie binnen handbereik. Om EDS steeds verder voor u te verbeteren wordt de beschikbare content doorlopend aangevuld met bronnen van internationale topuitgevers. Onlangs werden onder meer Springer Nature Journals toegevoegd!

SPRINGER NATURE JOURNALS
De toevoeging van Springer Nature Journals aan EDS betekent opname van duizenden wetenschappelijke, technologische, medische en sociaal-wetenschappelijke titels van Springer, Palgrave MacMillan en Adis. Alle EDS-klanten kunnen de metadata doorzoeken en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige tekst op het Springer-platform.

BOOK REVIEW INDEX ONLINE PLUS
Book Review Index Online Plus is een door Gale Cengage Learning gepubliceerde index van boekrecensies en literaire kritieken uit toonaangevende academische, populaire en professionele periodieken. Alle EDS-klanten kunnen de content van Gale Cengage Learning doorzoeken en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige tekst op het uitgeversplatform.

Bronnen in EDS beheren Vraag meer informatie over EDS aan

Share this: