Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Terugblik: Het jaar 2020 in webinars

Geplaatst op 01-12-2020 in Bibliotheken


Natuurlijk hadden we de afgelopen maanden het liefst persoonlijk met u gesproken tijdens bezoeken en op congressen en andere evenementen. We zijn echter heel blij dat we bij afwezigheid van die mogelijkheid wel virtueel contact met u hebben kunnen houden. De webinars die we zowel in het voor- als het najaar voor u organiseerden, werden met veel enthousiasme ontvangen.

We gaven in onze sessies onder meer updates over open-sourceproject FOLIO en EBSCO’s services hiervooor, de evolutie van EBSCO Discovery Service™, acquisitiemodellen voor e-books, Knowledge Graph en meer. Heeft u webinars gemist die u terug wilt kijken, of wilt u er één nog eens beluisteren? Hieronder vindt u links naar opnamen van alle sessies.

Databanken:

E-books:

FOLIO:

Software-as-a-Service (SaaS):

Ook het komende jaar gaan we webinars voor u inplannen over nieuwe interessante onderwerpen en inzichten. We willen hierbij graag tegemoetkomen aan uw wensen en voorkeuren. Wij zouden het daarom enorm op prijs stellen als u enkele minuten de tijd wilt nemen om ons te laten weten hoe u denkt over bijvoorbeeld tijdstippen, onderwerpen en taal. U kunt dat doen via een korte vragenlijst.

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws over producten en onderwerpen die de industrie in beweging brengen en van onze toekomstige webinars en andere initiatieven? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Twitter!

Vragenlijst invullen

Share this: