Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Verbeter patiëntenuitkomsten met een transformatie in ondersteuning bij klinische beslissingen

Geplaatst op 07-11-2019 in Medisch


Point-of-care tool DynaMed is onlangs volledig vernieuwd! De verbeterde oplossing combineert de kwalitatief beste evidence-based informatie met een gebruiksvriendelijke, persoonlijke omgeving, en vormt zo een innovatieve tool voor ondersteuning bij klinische beslissingen. Clinici vinden zowel op de werkvloer als daarbuiten snel nauwkeurige antwoorden op hun vragen.

Betrouwbare praktijkinformatie
De content in DynaMed wordt samengesteld op basis van een strikte evidence-based methodiek, robuuste systematische literatuurreviews, dagelijkse updates en klinische expertise die de evidence zowel aanvult als verduidelijkt.

Snel antwoorden op vragen
De intuïtieve gebruiksomgeving van DynaMed maakt gebruik van krachtige zoektechnologieën om snel en eenvoudig de juiste content te identificeren. Clinici vinden daardoor vlot antwoorden op hun klinische vragen en besparen veel tijd.

Persoonlijke gebruiksbeleving
DynaMed onthoudt de voorkeuren van gebruikers en anticipeert op hun interesses waardoor zij snel over de informatie beschikken die voor hen het belangrijkst is.

Altijd en overal eenvoudig toegang
DynaMed sluit naadloos aan op klinische werkprocessen dankzij de mogelijkheid tot EPD-integratie, een handige mobiele applicatie en gestroomlijnde single sign-on mogelijkheden.

Wilt u meer weten over het vernieuwde DynaMed? De in dit artikel genoemde punten worden verder toegelicht in deze Nederlandstalige eBrochure. Ontdek daarnaast in deze beknopte video meer over hoe de oplossing werkt!

Lees de eBrochure Bekijk de video

Share this: