Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Verbreed medisch-wetenschappelijk onderzoek met relevante en betrouwbare Open Access content

Geplaatst op 08-11-2018 in Medisch

Open Access tijdschriften kunnen een grote bijdrage leveren aan medisch-wetenschappelijk onderzoek. Het is belangrijk dat wetenschappers snel op de hoogte zijn van nieuwe behandelmethoden en van de ontwikkelingen op het gebied van nieuwe geneesmiddelen, ziektes en aandoeningen. Het achterhalen van relevante en betrouwbare Open Access content kon een vertragende factor zijn, maar daar komt nu verandering in.


EBSCO Discovery Service Health™ (EDS Health) ontsluit Open Access tijdschriften en zorgt ervoor dat wetenschappers altijd de meest relevante open access content vinden voor hun onderzoek.

Brede toegang tot medische en wetenschappelijke content
Met meer dan 70.000 Open Access tijdschriften biedt de knowledgebase van EDS Health toegang tot een zeer ruim en divers informatieaanbod over een breed scala aan onderwerpen.

Relevante resultaten
Literatuuronderzoek is alleen effectief als het de meest relevante resultaten oplevert. Het zoekalgoritme van EDS Health zorgt ervoor dat de meest passende artikelen bovenaan de resultatenlijst getoond worden, waardoor gebruikers niet hoeven te gissen en waardevolle tijd besparen.

Zekerheid van kwaliteit
Predatory tijdschriften bestaan. Voordat EBSCO Open Access tijdschriften opneemt in haar knowledgebase, wordt daarom altijd eerst kwaliteitsonderzoek gedaan aan de hand van gerenommeerde citatie-indexen zoals Web of Science en Scopus, en onderwerpindexen als PsycINFO en SciFinder. Onderwerpexperts houden daarnaast lijsten van predatory publishers en marktinformatie in de gaten.

Vraag meer informatie aan

Share this: