Vier de feestmaand met onze jaarlijkse adventskalender!

Geplaatst op 22-11-2021 in Bedrijven Medisch Bibliotheken

Tel ook dit jaar weer met ons af naar de feestdagen met de jaarlijkse EBSCO-adventskalender op Twitter!

De decembermaand is een speciale periode die we graag doorbrengen met familie en vrienden, en waarin we terugkijken op het afgelopen jaar om onze blik vervolgens te richten op wat komen gaat. In de huidige tijd is de behoefte aan reflectie bij sommigen wellicht nog sterker dan anders. Bij EBSCO kijken we alvast erg uit naar de feestdagen; we tellen de dagen letterlijk af!

De feestdagen zijn onlosmakelijk verbonden met tradities. Zoals u misschien weet, zijn we bij EBSCO enkele jaren geleden onze eigen traditie begonnen: een jaarlijkse adventskalender op Twitter! Doe ook dit jaar weer met ons mee en ontdek van 1 tot en met 24 december dagelijks feitjes, nieuwtjes en andere leuke dingen. U komt meer te weten over tradities en feestdagen over de hele wereld, hoe wij bij EBSCO de feestdagen doorbrengen en nog veel meer. Bovendien maakt u kans op een kleine verrassing.

We zouden het leuk vinden als u elke dag een nieuw vakje met ons opent om zo het aftellen naar de feestdagen nog leuker en gezelliger te maken. Volg ons vandaag nog op @EBSCOBenelux zodat u geen enkele tweet hoeft te missen!

Lees ook dit gerelateerde artikel!

Kom in de stemming voor de feestdagen met het EBSCO-team
Van tijd doorbrengen met de familie tot eten, en van sneeuw tot kerstmarkten - ontdek wat het EBSCO-team in de Benelux het leukste vindt aan de winter en de feestdagen!

Share this: