Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Wiley Online Reference Works en AnthroSource toegevoegd aan EBSCO Discovery Service

Geplaatst op 01-10-2019 in Bibliotheken


Met EBSCO Discovery Service™ (EDS) heeft u op ieder gewenst moment kwaliteitsinformatie binnen handbereik. Om EDS steeds verder voor u te verbeteren wordt de beschikbare content doorlopend aangevuld met bronnen van internationale topuitgevers. Onlangs zijn onder meer de volgende bronnen toegevoegd:

WILEY ONLINE REFERENCE WORKS
Wiley Online Reference Works is een onmisbare bron voor studenten, docenten en wetenschappers. De content is geschreven en geredigeerd door enkele van ‘s werelds meest toonaangevende experts, waaronder Nobelprijswinnaars en andere prijswinnende auteurs. Alle EDS-klanten kunnen de content van Wiley Online Reference Works doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige tekst op het uitgeversplatform.

ANTHROSOURCE
AnthroSource is een service waarmee de American Anthropological Association haar leden en geabonneerde bibliotheken toegang geeft tot de full-text van wetenschappelijke onderzoeksinformatie op het gebied van antropologie. Alle EDS-klanten kunnen de content van AnthroSource doorzoeken, en geabonneerde gebruikers hebben tevens toegang tot de volledige tekst op het uitgeversplatform.

Bronnen in EDS beheren Vraag meer informatie over EDS aan

Share this: