Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Persberichten

01-04-2020

EBSCO Information Services lanceert medische informatieportal over COVID-19

~ Portal biedt toegang tot breed scala aan waardevolle bronnen voor medisch professionals, informatiespecialisten, IT-specialisten en onderzoekers ~

24-03-2020

EBSCO eBooks™ ontvangt als eerste platform ooit maximale score in toegankelijkheidsaudit van ASPIRE

Rijsenhout, 24 maart 2020 — EBSCO Information Services (EBSCO) is in de ASPIREverified Accessibility Audit verkozen tot één van de beste e-bookplatformleveranciers en behaalde als eerste partij ooit de maximale score van 100 procent. Deze topnotering wordt toegewezen aan organisaties die zich inzetten om de inhoud en communicatie van hun toegankelijkheidsverklaringen doorlopend te verbeteren om volledige transparantie te bieden aan klanten en eindgebruikers.

16-03-2020

IBM Watson Health en EBSCO Information Services lanceren geïntegreerde oplossing voor ondersteuning bij klinische besluitvorming

~ Nieuwe oplossing combineert kwaliteitscontent met computerlinguïstiek en cloud-based tools om klinische besluitvorming op de werkvloer te stroomlijnen ~

02-03-2020

Zepheira, leverancier van linked-data-infrastructuur, wordt divisie van EBSCO Information Services

~ Zepheira maakt connecties naar bibliotheekdata zichtbaar en ondersteunt open vindbaarheid ~

27-01-2020

EBSCO Information Services werkt samen met protocols.io aan open en reproduceerbaar onderzoek

Rijsenhout, 27 januari 2020 — EBSCO Information Services (EBSCO) en protocols.io zijn een nieuw strategisch samenwerkingsverband aangegaan om het onderzoeksecosysteem beter te kunnen ondersteunen. Wetenschappers, uitgevers en academische instellingen zullen profiteren van een open, verbonden, reproduceerbare en interoperabele onderzoeksworkflow. EBSCO’s keuze voor protocols.io benadrukt de waarde die zij hecht aan het ondersteunen van diensten die de publicatie van een artikel uitbreiden met en koppelen aan de bijbehorende kernanalyses. EBSCO zal haar internationale aanwezigheid inzetten om het bereik en de impact van protocols.io wereldwijd uit te breiden.

27-01-2020

EBSCO Information Services werkt samen met Code Ocean om open research en reproduceerbaarheid te stimuleren

Rijsenhout, 27 januari 2020 — EBSCO Information Services (EBSCO) en Code Ocean werken in een nieuw strategisch samenwerkingsverband samen aan een platform voor de wetenschappelijke community dat delen en hergebruik van computationele code en data faciliteert. Onderzoek kan hierdoor gegarandeerd gereproduceerd worden en wordt open, georganiseerd, toegankelijk en interoperabel.

20-11-2019

EBSCO Information Services breidt aanbod uit met HBR Ascend™

~Digitale bron van Harvard Business Review helpt studenten zich voor te bereiden op het beroepsleven ~

23-10-2019

Zweedse topuniversiteit Chalmers University of Technology als eerste live met open source platform FOLIO

Rijsenhout, 23 oktober 2019 — De bibliotheek van Chalmers University of Technology is de eerste universiteitsbibliotheek die live is gegaan met FOLIO en de hostingdiensten van EBSCO Information Services (EBSCO). FOLIO is een door een community van bibliothecarissen, dienstverleners en ontwikkelaars gecreëerd open source platform.

02-10-2019

Verwachte prijsstijging tijdschriftabonnementen voor 2020 bekendgemaakt in EBSCO’s Serials Price Projection Report

~ Gemiddelde stijging van uitgeversprijzen naar verwachting 5 tot 6 procent voor individuele titels en 4 tot 5 procent voor digitale pakketten ~

23-08-2019

DynaMed® introduceert evolutie in klinische beslissingsondersteuning

Rijsenhout, 23 augustus 2019 – DynaMed®, de toonaangevende tool van EBSCO Information Services (EBSCO) die clinici helpt bij het nemen van zorgbeslissingen, wordt volledig vernieuwd. De nieuwe en verbeterde functionaliteiten zorgen voor een gebruiksbeleving die naadloos aansluit op de wensen en de werkprocessen van medisch professionals. Het vernieuwde DynaMed biedt snel en eenvoudig toegang tot de meest recente klinische evidence, en faciliteert efficiënte evidence-based zorg.

1 2 ... 8

Aanmelden voor nieuwsbrieven