Persberichten

24-11-2020

EBSCO werkt samen met Guidelines International Network (GIN) aan ontwikkeling GIN Library and Registry of Guidelines

~ Samenwerking verrijkt richtlijnenportal en zorgt voor open onderzoekservaring ~

07-10-2020

Verwachte prijsstijging tijdschriftabonnementen voor 2021 bekendgemaakt in EBSCO’s Serials Price Projection Report

~ Gemiddelde stijging van uitgeversprijzen naar verwachting 2 tot 3 procent voor individuele titels en 1 tot 3 procent voor digitale pakketten ~

28-08-2020

EBSCO FOLIO Services voor implementatie, hosting en support beschikbaar voor bibliotheken die het FOLIO-platform in gebruik willen nemen

Rijsenhout, 28 augustus 2020 — Bibliotheken van alle groottes die het open-source-bibliotheekplatform van FOLIO in gebruik willen nemen, kunnen nu gebruikmaken van EBSCO FOLIO Services van EBSCO Information Services (EBSCO) voor implementatie, hosting en serviceondersteuning. EBSCO is vanaf het allereerste begin betrokken geweest bij FOLIO, en met EBSCO FOLIO Services wil het bedrijf bibliotheken opties bieden bij het overwegen van een nieuw bibliotheeksysteem.

30-07-2020

FOLIO lanceert release ‘Goldenrod’ – Versie 1 van open-source-bibliotheekplatform is klaar voor ingebruikname

Ipswich, Mass. (USA), 30 juli 2020 – De open-source-community van FOLIO heeft een nieuwe release gelanceerd met de naam ‘Goldenrod’. Deze release markeert de afronding van versie 1 van de bibliotheekfunctionaliteiten van het open-source-platform en de start van een nieuwe fase waarin het platform op grotere schaal in gebruik genomen kan worden.

09-07-2020

GOBI® Library Solutions from EBSCO breidt demand-driven acquisition voor e-books uit door samenwerking met Books at JSTOR

Rijsenhout, 9 juli 2020 — GOBI® Library Solutions from EBSCO biedt bibliotheken meer keuze door de uitbreiding van haar Demand-Driven Acquisition (DDA) services met Books at JSTOR. Bibliotheken beschikken daardoor over meer opties voor het aanschaffen en beheren van hun DDA-programma en hun voorkeursplatform.

06-07-2020

EBSCO Information Services ontwikkelt gratis tool die bibliothecarissen helpt met COUNTER-R5-gebruiksrapporten

Rijsenhout, 6 juli 2020 — EBSCO Information Services (EBSCO) heeft een nieuwe oplossing ontwikkeld die het verzamelen van COUNTER-gebruiksrapporten makkelijker maakt. De SUSHI Harvester for Multi-Site Libraries (R5 Harvester) is een in Microsoft® Access® gemaakte tool die kleine tot middelgrote consortia helpt eenvoudiger COUNTER-rapporten voor hun geaffilieerde bibliotheken te verzamelen.

23-06-2020

FOLIO-community toegelaten tot Google-initiatief ‘Season of Docs’

Ipswich, Mass. (USA), 23 juni 2020 – FOLIO, een innovatief open-sourcebibliotheekplatform, is toegelaten tot Google-initiatief Season of Docs. Season of Docs is een project waarin technisch schrijvers gekoppeld worden aan open-sourceprojecten om zo samenwerking te stimuleren en documentatie voor de open-sourcewereld te verbeteren.

15-06-2020

EBSCO Usage Consolidation ondersteunt COUNTER R5

~ EBSCO Information Services ontwikkelt functionaliteiten die gebruiksrapportage verbeteren ~

09-06-2020

EBSCO Information Services introduceert reeks bronnen van Harvard Business Publishing voor bedrijfskunde-opleidingen

~ Unieke bronnen bereiden bedrijfskundestudenten voor op succesvolle carrières ~

28-05-2020

EBSCO Information Services ondersteunt Google's Campus Activated Subscriber Access (CASA)

~ Altijd en overal naadloos toegang tot EBSCO-content vanuit Google Scholar ~

1 2 ... 9

Aanmelden voor nieuwsbrieven