Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Persberichten

28-05-2020

EBSCO Information Services ondersteunt Google's Campus Activated Subscriber Access (CASA)

~ Altijd en overal naadloos toegang tot EBSCO-content vanuit Google Scholar ~

25-05-2020

Open source initiatief FOLIO lanceert release ‘Fameflower’

Philadelphia, 25 mei 2020 – FOLIO, een community die opgericht is voor de ontwikkeling van een open source bibliotheekserviceplatform (Library Services Platform, LSP), heeft onlangs een nieuwe release genaamd ‘Fameflower’ gelanceerd. De Fameflower-release is de zesde in een reeks die de functionaliteiten en kenmerken van het open source platform definiëren en die een groot aantal workflowfuncties beschikbaar maken voor bibliotheekmedewerkers.

07-05-2020

EBSCO Information Services en Mygrator werken samen aan implementaties FOLIO in de Benelux

~ Lokale partner biedt bibliotheken in de Benelux diensten voor de implementatie van open-sourceplatform FOLIO ~

01-04-2020

EBSCO Information Services lanceert medische informatieportal over COVID-19

~ Portal biedt toegang tot breed scala aan waardevolle bronnen voor medisch professionals, informatiespecialisten, IT-specialisten en onderzoekers ~

24-03-2020

EBSCO eBooks™ ontvangt als eerste platform ooit maximale score in toegankelijkheidsaudit van ASPIRE

Rijsenhout, 24 maart 2020 — EBSCO Information Services (EBSCO) is in de ASPIREverified Accessibility Audit verkozen tot één van de beste e-bookplatformleveranciers en behaalde als eerste partij ooit de maximale score van 100 procent. Deze topnotering wordt toegewezen aan organisaties die zich inzetten om de inhoud en communicatie van hun toegankelijkheidsverklaringen doorlopend te verbeteren om volledige transparantie te bieden aan klanten en eindgebruikers.

16-03-2020

IBM Watson Health en EBSCO Information Services lanceren geïntegreerde oplossing voor ondersteuning bij klinische besluitvorming

~ Nieuwe oplossing combineert kwaliteitscontent met computerlinguïstiek en cloud-based tools om klinische besluitvorming op de werkvloer te stroomlijnen ~

02-03-2020

Zepheira, leverancier van linked-data-infrastructuur, wordt divisie van EBSCO Information Services

~ Zepheira maakt connecties naar bibliotheekdata zichtbaar en ondersteunt open vindbaarheid ~

27-01-2020

EBSCO Information Services werkt samen met protocols.io aan open en reproduceerbaar onderzoek

Rijsenhout, 27 januari 2020 — EBSCO Information Services (EBSCO) en protocols.io zijn een nieuw strategisch samenwerkingsverband aangegaan om het onderzoeksecosysteem beter te kunnen ondersteunen. Wetenschappers, uitgevers en academische instellingen zullen profiteren van een open, verbonden, reproduceerbare en interoperabele onderzoeksworkflow. EBSCO’s keuze voor protocols.io benadrukt de waarde die zij hecht aan het ondersteunen van diensten die de publicatie van een artikel uitbreiden met en koppelen aan de bijbehorende kernanalyses. EBSCO zal haar internationale aanwezigheid inzetten om het bereik en de impact van protocols.io wereldwijd uit te breiden.

27-01-2020

EBSCO Information Services werkt samen met Code Ocean om open research en reproduceerbaarheid te stimuleren

Rijsenhout, 27 januari 2020 — EBSCO Information Services (EBSCO) en Code Ocean werken in een nieuw strategisch samenwerkingsverband samen aan een platform voor de wetenschappelijke community dat delen en hergebruik van computationele code en data faciliteert. Onderzoek kan hierdoor gegarandeerd gereproduceerd worden en wordt open, georganiseerd, toegankelijk en interoperabel.

20-11-2019

EBSCO Information Services breidt aanbod uit met HBR Ascend™

~Digitale bron van Harvard Business Review helpt studenten zich voor te bereiden op het beroepsleven ~

1 2 ... 8

Aanmelden voor nieuwsbrieven