Deze website maakt gebruik van cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Persberichten

17-05-2016

Clinical Citations van Plum® Analytics vergroten inzicht in de impact van klinische onderzoeken

Rijsenhout, 17 mei 2016 – Plum™ Analytics, dochteronderneming van EBSCO Information Services (EBSCO), verlegt opnieuw grenzen op het gebied van meetmethodes voor de impact van wetenschappelijk onderzoek. Dankzij de nieuwe citatiecategorie Clinical Citations in PlumX™ wordt een completer beeld geschetst van klinische impact en hebben zowel wetenschappers die klinisch en translationeel onderzoek uitvoeren als de partijen die dergelijke werken financieren en publiceren inzicht in het gebruik van hun onderzoeken in klinische informatietools.

26-04-2016

EBSCO Information Services introduceert digitale archieven voor vijf populaire titels van Time Inc.

Rijsenhout, 26 april 2016 - EBSCO Information Services (EBSCO) stelt digitale tijdschriftarchieven beschikbaar voor vijf populaire titels van Time Inc. De zeer complete archieven bevatten uitgebreide digitale doorzoekbare versies van uitgaven van Fortune, Life, People, Sports Illustrated en Time Magazine.

19-04-2016

PlumX helpt de Universiteit van Helsinki het bereik van onderzoek te meten

Rijsenhout, 19 april 2016 — De Universiteit van Helsinki is de eerste universiteit in Finland die gebruik gaat maken voor de altmetrics van Plum™ Analytics, dochteronderneming van EBSCO Information Services (EBSCO), om meer te weten te komen over de wetenschappelijke output van hun onderzoekers. Departementen van verschillende studierichtingen maken gebruik van PlumX Dashboards om de digitale voetafdruk van hun onderzoeken inzichtelijk te maken en te analyseren. De alternative metrics van PlumX zijn zeer snel na publicatie van een wetenschappelijk onderzoek beschikbaar, en vormen voor de universiteit een waardevolle aanvulling op citatie-informatie bij het analyseren van het bereik van haar onderzoeken.

31-03-2016

Plum™ Analytics introduceert PlumX™ Funding Opportunities

Rijsenhout, 31 maart 2016 — Plum™ Analytics, dochteronderneming van EBSCO Information Services (EBSCO), ondersteunt wetenschappers met een geïntegreerde oplossing voor het zoeken naar subsidies waarmee zij hun onderzoeken kunnen bekostigen. PlumX™ Funding Opportunities helpt hen beschikbare subsidies te vinden en biedt, wanneer gecombineerd met andere oplossingen uit de PlumX-productlijn, de optie financieringsmogelijkheden te analyseren binnen de context van de impact van hun huidige wetenschappelijke onderzoeken.

14-03-2016

Databank Global Patents™ zorgt voor verbeterde toegang tot patentinformatie

Rijsenhout, 14 maart 2016 — R&D-experts en informatiespecialisten kunnen met de uitgebreide patentinformatie in nieuwe tool Global Patents™ van EBSCO Information Services (EBSCO) snel de noviteit van een idee of technologie bepalen.

07-03-2016

Samenwerking EBSCO Health en Duodecim leidt tot DynaMed Plus mit EbM Guidelines™

Rijsenhout, 7 maart 2016EBSCO Health werkt samen met Duodecim aan de opname van Duitse richtlijnen in DynaMed Plus mit EbM Guidelines™ om ervoor te zorgen dat artsen altijd toegang hebben tot de meest recente en relevante evidence-based informatie die zij zoeken. Duitstalige gebruikers van DynaMed Plus kunnen nu in het Duits naar relevante richtlijnen zoeken en doorklikken naar de meest recente informatie over een specifieke aandoening of behandeling in DynaMed Plus.

11-02-2016

E-books van Penguin Random House nu beschikbaar via EBSCO eBooks™

Rijsenhout, 11 februari 2016 — EBSCO Information Services (EBSCO) werkt samen met Penguin Random House om de volledige (Engelstalige) e-bookcollectie van Penguin Random House aan te bieden aan bibliotheken. Dankzij deze samenwerking zijn 21.000 fictie- en non-fictietitels van bekende auteurs als John Grisham, Mindy Kaling, Paula Hawkins, Toni Morrison en Danielle Steel nu beschikbaar via EBSCO eBooks™.

22-12-2015

EBSCO doneert digitale content aan Worldreader ter bevordering van alfabetisme in ontwikkelingslanden

Rijsenhout, 22 december 2015 — EBSCO Information Services (EBSCO) en Worldreader, een internationale non-profitorganisatie die zich richt op de bevordering van alfabetisme in ontwikkelingslanden, werken samen om kinderen en hun families in Sub-Saharaans Afrika en India te voorzien van non-fictieboeken. De door EBSCO gedoneerde referentieartikelen helpen Worldreader richting de doelstelling voor het einde van dit jaar 10 miljoen lezers te bereiken.

17-12-2015

EBSCO Information Services introduceert Biotechnology Source

Rijsenhout, 17 december 2015 — EBSCO Information Services (EBSCO) lanceert een nieuwe informatiebron voor wetenschappers op het gebied van farmacie en biotechnologie. Biotechnology Source™ biedt de volledige tekst van gerenommeerde tijdschriften binnen deze vakgebieden op één platform, en helpt bedrijven op snelle en accurate wijze toegang te verkrijgen tot relevante informatie.

15-12-2015

Content databank BASE van Bielefeld University nu doorzoekbaar in EBSCO Discovery Service™

Rijsenhout, 15 december 2015 — Dankzij een overeenkomst tussen EBSCO Information Services (EBSCO) en Bielefeld University in Duitsland zijn meer dan 80 miljoen documenten uit ruim 3.800 bronnen toegevoegd aan EBSCO Discovery Service™ (EDS). Door deze samenwerking is Bielefeld Academic Search Engine (BASE), een multidisciplinaire databank ontwikkeld door Bielefeld University Library, nu geïndexeerd en doorzoekbaar in EDS.

1 2 ... 3

Aanmelden voor nieuwsbrieven