Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Persberichten

09-07-2020

GOBI® Library Solutions from EBSCO breidt demand-driven acquisition voor e-books uit door samenwerking met Books at JSTOR

Rijsenhout, 9 juli 2020 — GOBI® Library Solutions from EBSCO biedt bibliotheken meer keuze door de uitbreiding van haar Demand-Driven Acquisition (DDA) services met Books at JSTOR. Bibliotheken beschikken daardoor over meer opties voor het aanschaffen en beheren van hun DDA-programma en hun voorkeursplatform.

06-07-2020

EBSCO Information Services ontwikkelt gratis tool die bibliothecarissen helpt met COUNTER-R5-gebruiksrapporten

Rijsenhout, 6 juli 2020 — EBSCO Information Services (EBSCO) heeft een nieuwe oplossing ontwikkeld die het verzamelen van COUNTER-gebruiksrapporten makkelijker maakt. De SUSHI Harvester for Multi-Site Libraries (R5 Harvester) is een in Microsoft® Access® gemaakte tool die kleine tot middelgrote consortia helpt eenvoudiger COUNTER-rapporten voor hun geaffilieerde bibliotheken te verzamelen.

23-06-2020

FOLIO-community toegelaten tot Google-initiatief ‘Season of Docs’

Ipswich, Mass. (USA), 23 juni 2020 – FOLIO, een innovatief open-sourcebibliotheekplatform, is toegelaten tot Google-initiatief Season of Docs. Season of Docs is een project waarin technisch schrijvers gekoppeld worden aan open-sourceprojecten om zo samenwerking te stimuleren en documentatie voor de open-sourcewereld te verbeteren.

15-06-2020

EBSCO Usage Consolidation ondersteunt COUNTER R5

~ EBSCO Information Services ontwikkelt functionaliteiten die gebruiksrapportage verbeteren ~

09-06-2020

EBSCO Information Services introduceert reeks bronnen van Harvard Business Publishing voor bedrijfskunde-opleidingen

~ Unieke bronnen bereiden bedrijfskundestudenten voor op succesvolle carrières ~

28-05-2020

EBSCO Information Services ondersteunt Google's Campus Activated Subscriber Access (CASA)

~ Altijd en overal naadloos toegang tot EBSCO-content vanuit Google Scholar ~

25-05-2020

Open source initiatief FOLIO lanceert release ‘Fameflower’

Philadelphia, 25 mei 2020 – FOLIO, een community die opgericht is voor de ontwikkeling van een open source bibliotheekserviceplatform (Library Services Platform, LSP), heeft onlangs een nieuwe release genaamd ‘Fameflower’ gelanceerd. De Fameflower-release is de zesde in een reeks die de functionaliteiten en kenmerken van het open source platform definiëren en die een groot aantal workflowfuncties beschikbaar maken voor bibliotheekmedewerkers.

07-05-2020

EBSCO Information Services en Mygrator werken samen aan implementaties FOLIO in de Benelux

~ Lokale partner biedt bibliotheken in de Benelux diensten voor de implementatie van open-sourceplatform FOLIO ~

01-04-2020

EBSCO Information Services lanceert medische informatieportal over COVID-19

~ Portal biedt toegang tot breed scala aan waardevolle bronnen voor medisch professionals, informatiespecialisten, IT-specialisten en onderzoekers ~

24-03-2020

EBSCO eBooks™ ontvangt als eerste platform ooit maximale score in toegankelijkheidsaudit van ASPIRE

Rijsenhout, 24 maart 2020 — EBSCO Information Services (EBSCO) is in de ASPIREverified Accessibility Audit verkozen tot één van de beste e-bookplatformleveranciers en behaalde als eerste partij ooit de maximale score van 100 procent. Deze topnotering wordt toegewezen aan organisaties die zich inzetten om de inhoud en communicatie van hun toegankelijkheidsverklaringen doorlopend te verbeteren om volledige transparantie te bieden aan klanten en eindgebruikers.

1 2 ... 9

Aanmelden voor nieuwsbrieven