Deze website maakt gebruik van cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Persberichten

17-11-2015

YBP Library Services en University of Chicago werken samen aan vergroting efficiëntie aankoopproces Kuali OLE en GOBI

Rijsenhout, 17 november 2015 — Bibliotheken die zowel gebruik maken van Kuali OLE als van GOBI (Global Online Bibliographic Information) van YBP Library Services (YBP) beschikken nu over een nieuwe functionaliteit die hen helpt het aankoopproces van boeken en e-books verder te stroomlijnen. Met de OLE GobiAPI wordt bibliografische en bestelinformatie van bestellingen die via het GOBI-platform geplaatst zijn, real-time beschikbaar gesteld in Kuali OLE.

10-11-2015

Dr. William Aird benoemd tot Deputy Editor of Hematology, Endocrinology and Nephrology voor DynaMed Plus™

Rijsenhout, 10 november 2015 — EBSCO Health (EBSCO) heeft William Aird, M.D. benoemd tot Deputy Editor of Hematology, Endocrinology and Nephrology voor DynaMed Plus™. Dr. Aird heeft zitting in het redactioneel bestuur van diverse vakbladen en beschikt over meer dan 30 jaar praktijkervaring.

04-11-2015

EBSCO Health introduceert Nutrition Reference Center™

Rijsenhout, 4 november 2015 — EBSCO Information Services (EBSCO) heeft een online informatiebron ontwikkeld die diëtisten en voedingsdeskundigen helpt optimale zorg te leveren. Nutrition Reference Center™ bevat recente evidence-based informatie in een gebruiksvriendelijk online format. Het is een oplossing die aansluit op de behoefte aan passende voedingszorg binnen medische instellingen en daarbuiten, en biedt gebruikers de mogelijkheid op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voedingsleer.

27-10-2015

PrepSTEP™ van EBSCO Information Services helpt studenten bij hun voorbereiding op de toekomst

Rijsenhout, 27 oktober 2015 — Om scholen te helpen hun studenten te ondersteunen bij studie- en carrièrevoorbereiding introduceert EBSCO Information Services (EBSCO) PrepSTEP™, een online platform waarmee studenten vaardigheden ontwikkelen die van belang zijn voor hun verdere educatieve en professionele carrière.

15-10-2015

YBP en EBSCO breiden samenwerking met Ierse academische markt uit

Rijsenhout, 15 oktober 2015 — YBP Library Services (YBP) en EBSCO Information Services (EBSCO) breiden hun samenwerking met academische instellingen in Ierland uit met nieuwe overeenkomsten voor de levering van e-books en tijdschriften. De nieuwe samenwerkingen komen voort uit twee aanbestedingen uitgeschreven door Education Procurement Services (EPS).

06-10-2015

Verwachte prijsstijging abonnementen voor 2016 bekendgemaakt in EBSCO’s Serials Price Projections Report

Rijsenhout, 6 oktober 2015 — In het Serials Price Projections Report van EBSCO Information Services (EBSCO) komt naar voren dat verwacht wordt dat de effectieve stijging van uitgeversprijzen voor academische en medisch-wetenschappelijke bronnen gemiddeld 4 tot 6 procent bedraagt (exclusief eventuele valutaeffecten). EBSCO creëert het Serials Price Projections Report op basis van informatie van een groot aantal uitgevers en analyses van historische prijsinformatie. Het rapport wordt jaarlijks opgesteld om informatieprofessionals te helpen bij het nemen van budgetbeslissingen voor het komende abonnementsjaar.

21-09-2015

MathSciNet® van AMS nu beschikbaar via EBSCOhost®

Rijsenhout, 21september 2015 — MathSciNet®, de digitale informatiebron van de American Mathematical Society (AMS) is nu verkrijgbaar via EBSCO Information Services (EBSCO) op het EBSCOhost®-platform. De databank bevat reviews, samenvattingen en bibliografische gegevens van literatuur op het gebied van wiskunde en bijbehorende toepassingen, en is een relevante informatiebron voor studenten en wetenschappers binnen dit vakgebied.

17-08-2015

EBSCO Health introduceert Nursing Reference Center™ Plus app

Rijsenhout, 17 augustus 2015 — Verpleegkundigen beschikken met de nieuwe Nursing Reference Center™ Plus app waar en wanneer zij willen over de verpleegkundige informatie van EBSCO Health. Met de app vinden zij op hun iPhone, iPad of Android-toestel antwoorden op klinische vraagstukken en hebben zij toegang tot documenten die hen helpen hun vaardigheden te verbeteren.

06-08-2015

Plum™ Analytics introduceert complete productlijn PlumX

Rijsenhout, 6 augustus 2015 — Plum™ Analytics, dochteronderneming van EBSCO Information Services (EBSCO), introduceert een complete PlumX-productlijn met verschillende tools die aan de wensen van verschillende soorten gebruikers tegemoet komen. De lijn bestaat uit vijf producten die de impact van onderzoek categoriseren en analyseren voor personen en organisaties die onderzoek financieren, uitvoeren, ondersteunen of publiceren.

22-07-2015

Medisch redacteuren Wikipedia krijgen kosteloos toegang tot evidence-based informatie in DynaMed Plus™

Rijsenhout, 22 juli 2015 — Medisch redacteuren van Wikipedia kunnen vanaf nu kosteloos toegang krijgen tot evidence-based informatiebron DynaMed Plus. Dankzij een samenwerking met EBSCO Health, leverancier van DynaMed Plus, beschikken zij over betrouwbare informatie die hen helpt de medische artikelen in de populaire online encyclopedie te verbeteren.

1 2

Aanmelden voor nieuwsbrieven