DynaMed best beoordeelde tool voor ‘Clinical Decision Support’ in KLAS-rapport 2021

Rijsenhout, 12 februari 2021 – DynaMed®, één van de evidence-based informatiebronnen van EBSCO Clinical Decisions, is verkozen tot beste point-of-care-tool in de categorie ‘Clinical Decision Support’ in het 2021 Best in KLAS: Software and Services Report. KLAS is een onderzoeksorganisatie die gespecialiseerd is in het volgen van en rapporteren over de prestaties van leveranciers aan de medische branche.

Jaarlijks publiceert KLAS het Best in KLAS rapport waarin technologie- en serviceleveranciers voor het medische vakgebied onder de loep genomen worden. DynaMed is de innovatieve evidence-based informatiebron van EBSCO Information Services die medisch professionals snel accurate antwoorden biedt op het point-of-care en hen direct toegang geeft tot relevante informatie.

Adam Gale, President van KLAS: “Elk jaar nemen duizenden medisch professionals van over de hele wereld de tijd om hun mening te delen met KLAS. Ze weten dat ze met hun ervaringen en perspectieven leveranciers helpen hun producten te verbeteren, en hun collega’s helpen betere beslissingen te nemen. Hun feedback herinnert me er elke keer weer aan hoe noodzakelijk accurate, eerlijke en onpartijdige rapportage is voor de medische branche. Het Best in KLAS rapport en de bijbehorende onderscheidingen zijn een kwaliteitsnorm voor software- en serviceleveranciers. Wanneer een leverancier de titel “Best in KLAS” toegekend krijgt, is dat reden om trots te zijn. Het betekent ook dat gebruikers het beste verwachten van zijn producten en diensten; klanten mogen uitmuntendheid verlangen van de onderscheiden leveranciers.”

DynaMed’s hoofdredacteur Peter Oettgen, MD, FACC, FAHA, FACP, legt uit dat het KLAS-rapport waardering is voor het streven van EBSCO Clinical Decisions om clinici op de werkvloer te ondersteunen en patiëntenuitkomsten te helpen verbeteren: “Medisch professionals worden geconfronteerd met een enorme uitdaging: zij worden geacht op de hoogte te blijven van de meest recente en accurate klinische informatie, en tegelijkertijd uiteraard de beste patiëntenzorg te leveren. Met DynaMed en DynaMed® and Micromedex® with Watson™ willen we tegemoetkomen aan de wensen van onze gebruikers, en het is zeer motiverend om te horen dat zorgverleners DynaMed beschouwen als essentiële tool voor ondersteuning bij het leveren van zorg aan hun patiënten.”

U kunt het 2021 Best in KLAS rapport en de resultaten in de categorie ‘Clinical Decision Support Point of Care Clinical Reference’ bekijken via https://klasresearch.com/report/best-in-klas-2021/1820.

Over EBSCO Information Services
EBSCO Information Services is de toonaangevende leverancier van wetenschappelijke content en zoektechnologieën voor wetenschappelijke en medische bibliotheken, bedrijven en overheidsinstellingen wereldwijd. Het Clinical Decisions productaanbod is ontwikkeld om patiëntenzorg te helpen verbeteren door medisch professionals van de meest recente evidence-based antwoorden op hun klinische vragen te voorzien, waar en wanneer zij die nodig hebben. EBSCO Information Services is een divisie van EBSCO Industries, Inc, een familiebedrijf dat sinds 1944 bestaat. 

Over KLAS Research
KLAS biedt sinds 1996 nauwkeurige, eerlijke en onpartijdige inzichten voor de IT-industrie in de gezondheidszorg. De missie van KLAS is om de gezondheidszorg wereldwijd te verbeteren door de stem van leveranciers en gebruikers te vertegenwoordigen. De reikwijdte van haar onderzoek wordt voortdurend uitgebreid om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de markt en de steeds geavanceerdere technologie. Meer informatie over KLAS vindt u op https://klasresearch.com/.

“Het Best in KLAS rapport en de bijbehorende onderscheidingen zijn een kwaliteitsnorm voor software- en serviceleveranciers. Wanneer een leverancier de titel “Best in KLAS” toegekend krijgt, is dat reden om trots te zijn. Het betekent ook dat gebruikers het beste verwachten van zijn producten en diensten; klanten mogen uitmuntendheid verlangen van de onderscheiden leveranciers.”