Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

EBSCO Information Services breidt aanbod uit met HBR Ascend™

~Digitale bron van Harvard Business Review helpt studenten zich voor te bereiden op het beroepsleven ~

Rijsenhout, 20 november 2019 — HBR Ascend (Ascend), een digitale educatieve bron van Harvard Business Review (HBR), is nu wereldwijd beschikbaar via EBSCO Information Services (EBSCO). De realistische perspectieven en praktische adviezen in Ascend helpen studenten zich voor te bereiden op succes op de werkvloer. 

Ascend is ontwikkeld om het gat tussen de gebruikelijke academische curricula en de door bedrijven gevraagde soft skills te overbruggen. Het voorziet studenten van diverse perspectieven en deskundige adviezen van topmanagers, opinieleiders en academici, en biedt vakkundige input van auteurs en redacteuren van HBR. De content is in kleine stukken opgedeeld en daardoor eenvoudig en snel te gebruiken. De handige infographics, video’s, podcasts en korte artikelen passen bij de wensen en verwachtingen van studenten die gewend zijn media (en sociale media) altijd en overal snel te kunnen consumeren.

In plaats van theoretische scenario’s biedt Ascend applicatiegericht leren en praktijkvoorbeelden rondom vier gebieden die van cruciaal belang zijn voor het professionele succes van studenten: Banen en carrières, Persoonlijke groei, Management en leiderschap, Samenwerken met anderen en Tevredenheid op het werk. Studenten kunnen gebruikmaken van persoonlijke leerplannen om hun studietempo aan te passen en hun voortgang bij te houden.

Sam Hainer, Vice President of Strategy for Product & Innovation bij Harvard Business Publishing, legt uit dat Ascend special ontwikkeld is voor jonge professionals: “Laatstejaarsstudenten en afgestudeerden die aan het begin van hun carrière staan kunnen de content waar en wanneer zij een paar minuten tijd hebben bekijken. De informatie is beknopt, inzichtelijk, praktijkgericht en impactvol, en helpt jonge professionals nieuwe vaardigheden te leren.”

De modules worden gepresenteerd in een format dat gericht is op snelle scholing, en de moderne designelementen zullen jonge professionals aanspreken. Geregistreerde studenten krijgen onbeperkte toegang, en mobiele gebruikers beschikken altijd en overal over de Ascend-content. De informatie wordt in kleine, overzichtelijke stukken gepresenteerd en is geoptimaliseerd voor gebruik op alle soorten toestellen.

Sara Early, Vice President of Product Management bij EBSCO, geeft aan dat Ascend tegemoet komt aan de wensen van jonge professionals: “Ascend geeft laatstejaarsstudenten de tools die zij nodig hebben om zich voor te bereiden op hun start in het beroepsleven. De praktische adviezen van opinieleiders en de op onderzoeken gebaseerde expertise helpen jonge professionals bij het vinden van hun droombaan en zorgen voor effectiviteit en succes op de werkvloer.”

Bezoek de website voor meer informatie: https://www.ebsco.com/products/research-databases/hbr-ascend 

Over EBSCO Information Services
EBSCO Information Services (EBSCO) is de toonaangevende leverancier van discovery-oplossingen met ruim 11.000 klanten in meer dan 100 landen. EBSCO Discovery Service™ (EDS) is de oplossing waarin via één zoekvenster snel en gemakkelijk in de volledige informatiecollectie van een organisatie gezocht kan worden en die relevantiebepaling van ongeëvenaarde kwaliteit en uitgebreide maatwerkmogelijkheden biedt. EBSCO is tevens gerenommeerd leverancier van online wetenschappelijke content met een aanbod van onder meer honderden databanken, historische archieven, point-of-care informatie en tools voor corporate learning. Daarnaast is EBSCO erkend speler op het gebied van dienstverlening rondom informatiebeheer en –toegang met beheerdiensten voor meer dan 360.000 tijdschriften en uitgeverspakketten en toegang tot ruim 1.000.000 e-books. EBSCO Information Services is een divisie van EBSCO Industries, Inc.

“De praktische adviezen van opinieleiders en de op onderzoeken gebaseerde expertise helpen jonge professionals bij het vinden van hun droombaan en zorgen voor effectiviteit en succes op de werkvloer.”