Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

EBSCO Information Services introduceert nieuwe micro-learning tool waarmee professionals snel en efficiënt hun soft skills ontwikkelen

Rijsenhout, 19 juni 2017 – Accel5™, een nieuwe micro-learning oplossing die drukbezette medewerkers helpt hun soft skills te ontwikkelen, is nu beschikbaar via EBSCO Corporate Solutions, een divisie van EBSCO Information Services (EBSCO). Accel5 ondersteunt het verbeteren van competenties door middel van zelfstudie, en biedt best practices van toonaangevende businessauteurs, coaches en zakelijk leiders.

Accel5 bevat beknopte praktijkgerichte content waarmee medewerkers belangrijke vaardigheden als communicatie, samenwerken, leiderschap, innovatie, verandermanagement en meer leren ontwikkelen. De items zijn ontwikkeld om in maximaal vijf minuten behandeld te worden, waardoor Accel5 ideaal is voor drukke professionals in alle fases van hun carrière, van startende millennials tot doorgewinterde topmanagers.

Accel5 brengt medewerkers op unieke wijze via drie verschillende contentsoorten in staat om te leren van de beste voorbeelden, namelijk via video’s, boeksamenvattingen en artikelen. Zo zijn er nieuwe video’s met visionaire leiders als Dan Pink, Liz Wiseman, Marshall Goldsmith en Tim Sanders, worden boeken van topauteurs en gerenommeerde uitgevers als Harvard Business Review Press zowel in tekst als in audiovorm samengevat waarbij gefocust wordt op de belangrijkste kernpunten, en bieden artikelen uit vooraanstaande businessmagazines belangrijke inzichten. Concepten en ideëen worden op praktijkgerichte wijze behandeld, waardoor gebruikers deze direct in hun dagelijkse werk kunnen toepassen. Om doorlopende zelfstudie te stimuleren wordt dagelijks nieuwe content toegevoegd.

Tad Goltra, Vice President of Product Management bij EBSCO Corporate Solutions, zegt dat Accel5 professionals met weinig tijd toch in staat stelt om volgens hun eigen planning hun deskundigheid te vergroten: “Medewerkers zijn drukker dan ooit, maar het uitdiepen van vaardigheden blijft van cruciaal belang. We hebben Accel5 ontwikkeld om hen te helpen zich te ontwikkelen op momenten waarop zij even tijd hebben, of dat nu tijdens het wachten op de trein, tijdens de lunch of tussen vergaderingen in is. Niet iedereen heeft tijd om e-learning programma’s te volgen, maar de meesten van ons kunnen wel vijf minuten vrijmaken om een video over best practices te bekijken of naar een boeksamenvatting te luisteren.”

De moderne, volledig responsieve interface geeft gebruikers waar en wanneer zij dat willen en op ieder gewenst toestel naadloos toegang tot de content. Accel5 kan eenvoudig geïntegreerd worden in eerder geïmplementeerde Learning Management Systems, in SharePoint en in andere platforms, en kan op maat gemaakt worden om tegemoet te komen aan de studieprioriteiten van de klant, en de interface kan aangepast worden om aan te sluiten op de huisstijl.

Bezoekt u https://www.ebsco.com/corporations/accel5 voor meer informatie over Accel5.

Over EBSCO Information Services
EBSCO Information Services (EBSCO) is de toonaangevende leverancier van discovery-oplossingen met ruim 11.000 klanten in meer dan 100 landen. EBSCO Discovery Service™ (EDS) is de oplossing waarin via één zoekvenster snel en gemakkelijk in de volledige informatiecollectie van een organisatie gezocht kan worden en die relevantiebepaling van ongeëvenaarde kwaliteit en uitgebreide maatwerkmogelijkheden biedt. EBSCO is tevens gerenommeerd leverancier van online wetenschappelijke content met een aanbod van onder meer honderden databanken, historische archieven, point-of-care informatie en tools voor corporate learning. Daarnaast is EBSCO erkend speler op het gebied van dienstverlening rondom informatiebeheer en –toegang met beheerdiensten voor meer dan 360.000 tijdschriften en uitgeverspakketten en toegang tot ruim 1.000.000 e-books. EBSCO Information Services is een divisie van EBSCO Industries, Inc.

“Medewerkers zijn drukker dan ooit, maar het uitdiepen van vaardigheden blijft van cruciaal belang. We hebben Accel5 ontwikkeld om hen te helpen zich te ontwikkelen op momenten waarop zij even tijd hebben, of dat nu tijdens het wachten op de trein, tijdens de lunch of tussen vergaderingen in is.”