Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

EBSCO Information Services introduceert reeks bronnen van Harvard Business Publishing voor bedrijfskunde-opleidingen

~ Unieke bronnen bereiden bedrijfskundestudenten voor op succesvolle carrières ~

Rijsenhout, 9 juni 2020 — EBSCO Information Services (EBSCO) introduceert de Harvard Business Publishing (HBP) Resources for Business Studies, een bronnenreeks met onder meer het nieuwe Harvard Business Publishing Student Success Package. De unieke content helpt studenten zich voor te bereiden op de zakenwereld en op succesvolle toekomstige carrières. Het HBP Student Success Package kan gecombineerd worden met andere bronnen van HBP om een compleet informatiepakket te bieden voor bedrijfskundestudies. 

Het Harvard Business Publishing Student Success Package bevat basisteksten die essentieel zijn voor de zakelijke kennis van bedrijfskundestudenten, casestudies waarmee zij zich voorbereiden op hun carrière, en tools voor het opbouwen van soft skills. Core Curriculum bevat 76 lezingen over de basisconcepten, theorieën en kaders van bedrijfskunde. Onderwerpen zijn onder meer financiën, marketing, ondernemerschap, operationeel beheer, verkoop, ethiek, leiderschap, internationale business, strategie en meer. Bij de door experts van de Harvard Business School geschreven teksten komen “Teaching Notes”, waarin docenten meer informatie, gerelateerd lesmateriaal en presentatieslides kunnen vinden. De Teaching Notes zijn kosteloos beschikbaar voor alle docenten die een gratis account hebben aangemaakt op hbsp.harvard.edu.

De HBR Select Case Study Collection is een door redacteuren van Harvard Business Publishing samengestelde selectie van meer dan 2.000 casestudies van Harvard Business School die studenten wegwijs maken in de werkwereld en hen voorbereiden op een succesvolle carrière. De praktijkvoorbeelden tonen reële scenario’s en bevatten commentaren die studenten inzicht geven in zaken die spelen in de businesswereld. Ze krijgen de perspectieven en contexten die zij nodig hebben om meer te weten te komen over bijvoorbeeld het navigeren door veranderende werkomgevingen, het managen van teams en carrièreontwikkeling.

HBR Ascend, een digitale leeroplossing van Harvard Business Review, maakt eveneens deel uit van het HBR Student Success Package. De tool is gebouwd op een ‘mobile-first’ platform, en is speciaal gemaakt om jonge professionals te helpen hun soft skills te ontwikkelen. Aan de hand van video’s van experts, praktische podcasts, artikelen uit toonaangevende tijdschriften, aantrekkelijke en informatieve infographics en beknopte modules voor sequentieel leren ontwikkelen zij hun vaardigheden. Onderwerpen zijn onder meer banen en carrières, persoonlijke groei, slimmer werken, leidinggeven en gelukkig zijn op het werk.

Het nieuwe pakket kan gecombineerd worden met aanvullende bronnen van Harvard Publishing om een complete informatiecollectie voor bedrijfskundestudies te vormen. De Harvard Business Review E-Book Subscription Collection bevat bijvoorbeeld HBR’s complete catalogus van meer dan 600 e-books, met naast 400 monografieën ook veel nieuwe e-books en fundamentele werken. Het brede scala aan onderwerpen biedt bedrijfskundestudenten waardevolle inzichten in onder meer zakelijke communicatie, besluitvorming en probleemoplossing, economie, ondernemerschap, financiën, personeelszaken, leiderschap, marketing en strategische planning. 

Kijkt u voor meer informatie over de bronnen van Harvard Business Publishing op: https://www.ebsco.com/products/research-databases/harvard-business-publishing-resources.

Over EBSCO Information Services
EBSCO Information Services (EBSCO) is de toonaangevende leverancier van discovery-oplossingen met ruim 11.000 klanten in meer dan 100 landen. EBSCO Discovery Service™ (EDS) is de oplossing waarin via één zoekvenster snel en gemakkelijk in de volledige informatiecollectie van een organisatie gezocht kan worden en die relevantiebepaling van ongeëvenaarde kwaliteit en uitgebreide maatwerkmogelijkheden biedt. EBSCO is tevens gerenommeerd leverancier van online wetenschappelijke content met een aanbod bestaande uit onder meer honderden databanken, historische archieven, medische point-of-care bronnen en tools voor corporate learning. Daarnaast is EBSCO erkend speler op het gebied van informatiebeheer en –toegang, met beheerdiensten voor meer dan 360.000 periodieken waaronder ruim 57.000 digitale tijdschriften, en toegang tot meer dan 1.500.000 e-books. EBSCO Information Services is een divisie van EBSCO Industries, Inc.