Om u een betere ervaring op onze website te geven, maken wij gebruik van cookies Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Technologie

EBSCO’s technologieën komen tegemoet aan de onderzoekswensen van miljoenen eindgebruikers en tienduizenden organisaties wereldwijd.

Verbeter de werkprocessen binnen uw bibliotheek met EBSCO

Related Video:

Cloudtechnologie

Dankzij een geoptimaliseerd design en de cloudinfrastructuur helpen onze technologieën klanten zich te richten op zaken die er echt toe doen: het helpen van hun eindgebruikers. Alle softwareapplicaties worden gebruikt en bijgehouden in de cloud. Onze cloudtechnologie wordt ondersteund door een groot aantal redundante datacenters en bedient bijna 200.000 bibliotheken, bedrijven en organisaties wereldwijd.

Zoeken

Onze zoektechnologie voorziet gebruikers van de meest relevante resultaten. De technologie gaat uit van drie belangrijke factoren: relevantiebepaling, intuïtief zoeken en smart linking. EBSCO’s methodologie voor relevantiebepaling ligt ten grondslag aan onze onderzoeks- en discovery-platforms en zorgt ervoor dat de beste resultaten te allen tijden op de eerste pagina getoond worden.

Maatwerk

EBSCO’s oplossingen kunnen aangepast worden aan de unieke wensen van iedere klant. Met verschillende opties creëert u onderzoekservaringen op maat voor de specifieke behoeften van u en uw gebruikers. U beschikt bijvoorbeeld over de volgende mogelijkheden:

  • Een aanpasbare gebruikersinterfaces ­­— u kunt onder meer de beste zoektools selecteren, de stijl van de interface aanpassen aan die van uw organisatie en speciale links aanmaken.
  • Apps ­­— u verrijkt de gebruikersinterface door middel van apps voor bijvoorbeeld toegang tot externe bronnen.

Aanmelden voor nieuwsbrieven